Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Valami ötlet? Én...

Mit tegyek? Valami ötlet? Én már tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl sovány, viszont az utóbbi időben sokat fogytam, de az alhasam megmaradt. Rendesen rá lehet markolni. Ez nem tetszik és próbálok is ellene tenni. Már egyáltalan nem eszek olyan sokat, mint régen, az tény. Viszont a szüleim állandóan veszekednek velem, hogy egyek, mert ez így nem jó.. Ezt viszont nem értem, mert rendesen eszek tényleg, csak a mennyiség nem ugyanaz, mint régen. Nem tudom, hogy tünhetne el a zsír a hasamról és a szüleim is belássák, hogy tényleg eszem, de egyszerűen nem fér belém annyi.
2017. okt. 14. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne fogyókúrázz csak figyelj az étrendedre és sportolj , fuss biciklizz formásodj megfogod látni a változást hamar ;)
2017. okt. 14. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem a mennyiségen kell változtatni, hanem a minőségen. Ha keveset eszel és még sz**t is, akkor duplán cseszel ki magaddal.
2017. okt. 14. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!