Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges 95...

Szerintetek lehetséges 95 kilogrammról lefogyni 50-re?

Figyelt kérdés

2017. okt. 8. 15:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,ment mindenkinek a zöld kéz!!Egyébként 160 cm vagyok
2017. okt. 8. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, persze, hogy lehet. Csak ne túl gyorsan. Nekem a heti 0.5 kg volt a max. leadás, de így is sokat kellett edzenem (súlyzóst föleg), hogy a böröm regenerálódjon olyan részekröl, ahol eltünt a zsír, de még nem töltötte ki elég izom (has, fenék, felkar, comb). A melleim menthetetlenül eltüntek. (Keserüen tapasztaltam, hogy valóban nincsen helyi zsírégetés.) Utoljára a hasam alsó feléröl pucolódott le a zsír, de nagyon makacs volt. Na, de most már nem kell a türölközöt a hasam köré fogni a fürdöben vagy usziban: látom az elismerö tekinteteket. Jó érzés. De nagy munka áll mögötte. Szóval ügyelj az idöre: ne túl gyorsan adjál le, egyél elegendö fehérjedús kaját (az laktat), elég szénhidrátot is (teljeskiörlésü gabonafélékböl). Gyümölcsféléket inkább a reggeli részeként vagy még délelött ajánlok. Nem tudom, mennyire szereted a fehérlisztes, cukrozott dolgokat és édességeket...? Ezekböl próbálj nagyon minimálisan fogyasztani. Vagy pl. ha csokis vagy, vegyél olyat, amiben 80-90%-os a kakaó tartalom, ezekben sokkal kevesebb a cukor, mint a tejcsokis társaiknál. Ideális lenne, ha helyettesítö élelmiszert találnál a kristálycukor és a fehérliszt helyett. Sütéshez nekem bevált a kókuszdió-zsír. Salátákhoz olívaolajat használok. A jó anyagcseréhez a rostokban gazdag ételek fogyasztása szükséges. Mielött belekezdesz a diétához, a konyhaszekrényeket, hütöt, mélyhütöt szelektáld ki. A kalóriabombákat távolítsd el. Hagyjál rágcsálnivalót, pl. mandulát, édességet (max. 10 dkg-t): az elöbb említett keserü csokit, de csak 1-2 dkg-t egyél belöle, ha édesség után vágysz. Legyen igazi, cukrozatlan kakaóporod otthon. Ha szereted a tejet is, éhes vagy és édességre vágysz, ez egy kitünö kombináció (tej+cukrozatlan kakaópor). Ha szereted a gyümölcsjoghurtokat, készítsd el magad öket: sima joghurthoz adjál gyümölcsdarabokat - cukor nélkül. A diétád elsö idöszaka kemény lesz a számodra, de ha már belejössz, jobb lesz. Ha látod majd a tükörben az elsö változásokat, akkor már egész más lesz. Sok sikert kívánok, kitartást, és ha nem is mindig tervszerüen alakul minden: csináld tovább, ne add fel! (L, 177 cm, 66 kg, életmódváltás elött: 98 kg.)
2017. okt. 8. 23:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! És gratulálok a fogyásodhoz!
2017. okt. 8. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!