Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? 14/L

Hogyan tovább? 14/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! most 166cm magas vagyok, és 52-53kg között szoktam általában lenni, de én még fogyni szeretnék. Már 10kgtól megszabadultam úgymond,2-3hónap alatt, általában nagyon keveset (700kalóriát) eszem kb, meg sokan mondják már hogy nem kéne fogynom, meg hogy beteg leszek stb, de én még mindig kövérnek látom magamat :/

2017. szept. 29. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Kezdj el edzeni. Formasabb leszel, ami lottyed volt az feszes lesz. Nem mindig a fogyas a megoldas. Suly es magassagod alapjan nem igazan lebetsz elhizott, viszont ennyi bevitt kaloriatol meg az izmaid is visszafejlodnek es meg lotyedtebb leszel, amitol megint felesleget erzel magadon. Vegezz valamilyen edzest, ami izommunkaval jar es egyel joval tobbet, de minosegit. 1500 kaloria ala ne nagyon menj, mert csak rosszabb lesz.
2017. szept. 29. 15:17
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
700 kalória? Ne csináld. Nagyon kevés. Ráadásul nincs gond a súlyoddal. Anorexia gyanús vagy.
2017. szept. 29. 15:43
 3/19 anonim ***** válasza:
A jövő héten amint lehet, keresd fel az iskolapszichológust, és meséld ezt el neki.
2017. szept. 29. 19:01
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
anorexiás vagy pár kiló + súllyal lehet élni de kevesebbel nehezen
2017. szept. 29. 19:17
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
nem leszel boldogabb ha soványabb leszel .. e lelkedet tedd rendbe
2017. szept. 29. 19:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Mindig egyre kevesebbet eszek már...egyszerűen bűntudatom van már attól is ha eszek,de nem hiszem hogy beteg lennék vagy akármi.De köszönöm az eddigi válaszokat.
2017. szept. 29. 19:38
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
és ettől jobb lesz? mész vele? vagy meg akarsz halni? te dolgod
2017. szept. 29. 19:42
 8/19 anonim ***** válasza:
mire/*
2017. szept. 29. 19:42
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

"Mindig egyre kevesebbet eszek már...egyszerűen bűntudatom van már attól is ha eszek,de nem hiszem hogy beteg lennék vagy akármi."

Ez maga az anorexia. Minél hamarabb fordulsz orvoshoz, annál valószínűbb, hogy segíteni tudnak, még mielőtt leállna a menstruációd és más hasonlóan durva tüneteid lennének.

2017. szept. 29. 19:48
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Igen, beteg vagy, amiket írsz, az nem normális. Normális embernek max. attól lenne bűntudata, hogy éhezteti a testét... Ne koplalj, amúgy kétlem, hogy fogynod kéne. De ha kövérnek látod magad, akkor alapos testképzavarod lehet.
2017. szept. 29. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!