Miért nem tudok fogyni?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem, de sajnos nem tudtam szoptatni. Egészségesen táplálkozom, nem nassoklok, hetente 2-3szor mozgok 1-2órát, mégsem tünik el az a 8kg plusz. Miért?2008. okt. 21. 12:00
1/2 anonim válasza:
Folytatsd tovább az edzést, és hidd el, nehéz az indulás, de meg lesz az eredmény! Igyál nagyon sok folyadékot is!
Ha visszaáll a hormonrendszer teljesen, kb 2-3 ugyanolyan ciklus után, már könnyebben fog lemenni!
De erősítést addig is csinálj, és ne csak a mérlegre figyelj, hiszen az izomnak is tömege van, nem csak a zsírnak.
Ajánlom a Béres Alexandra féle dvd-ket, én az Új kihívás címűt csinálom, persze nem az egészet, hanem szelektálok, - has, popsi, comb, - de nagyon jó, és a lényeg, hogy minden nap csináld! vagy max 1-2 napot hagyj ki hetente!
Ja, és a film végén diéta is van, napi 5 étkezéssel, normális kajákkal, tartható!!!
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. okt. 29. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!