Norbi péksütikből mennyit lehet?
Arra lennék kíváncsi, mivel ezek speciális lisztből készülnek, akkor elméletileg ha sokat eszek sem fogok hízni? Mert Norbi is, meg sok ember is hangoztatja, hogy süteményekkel fogyott le. Mert azt régebben olvastam is, hogy ez a fajta liszt mintegy "átmegy" az emberen, nagyon kevés szívódik fel belőle! Akkor végül is bűntelenül lehet fogyasztani őket? (Éppen fogyózom azért érdekel!)
Kérlek, aki csak kritizálni akar és nem hisz ennek az egésznek NE KOMMENTELJEN!
Nagyon köszönöm!
szerintem meg alig másabb, mint egy sima pékárú, ha nem ugyanolyan! a 140 kg-s nő azt hiszi: "de jó, ezt ehetem, mert nem hízok tőle", aztán megeszik 5 kg-t belőle...
De egy normál vagy kicsit telt alkatú meg, ha ehet ebből, akkor ehet a sima péksütiből is.
Dehogy ugyanolyan mint a normál péksüti..
Ez direkt olyan liszből van, ami nem szivódik fel, vagy csak egy nagyon minimális része.
Én vagyok egy élő példa rá, aki 1 db kakaóscsigától is képes vagyok hizni, néha- néha veszek Norbi péksütit, és semmi bajom nem lett eddig még tőle, 1 dekát se hiztam.
Tehát edd nyugodtan!:)
De ne korlátlan menniységben, mert azért ebben is van kalória, 220/10dkg, ami 2-3 db kis sütike, szóval azért nagyon ne vedd tulzásba, de hizni nem fogsz :)
De ajánlom mert finom és nem hizlal:)
És annyira nem drága, 1 csiga pl 200 ft kb.
szerintem Norbi se azt mondja hogy zabáljátok éjjel nappal a Norbi péksütit mert attól lefogysz/ nem hízol.
Kiváncsi vagyok Norbi és Réka alakja is péksütiktől ilyen jó-e ?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!