Élelmiszerboltban dolgozom, elhíztam az utóbbi időben, és szeretnék fogyni. De hogyan?
Azért tűnik jobbnak az ötleted, mint az eddigiek, mivel a puffasztott gabonából a többség jóval kevesebbet eszik, mint kenyérből. Van, aki nem, annak természetesen nem jobb a kenyérnél fogyás szempontjából, hisz ugyanúgy szénhidrátbomba.
A csoki elhagyása (hacsak nem helyettesíted több kalóriát adó gyümölccsel) és a kevesebb étel is kalóriát csökkent, de a jó ételeidből, zöldség, fehérje, ne csökkents. Nem kell mindent csökkenteni. A kenyér akár még maradhatna is, ha kevesebb lenne a mennyisége, decsináld, ahogy neked működik. Én pl. zöldséget eszem kenyér "helyett" (akkor is, ha a másik rész is zöldség :)), de ez persze nagyon sok embernek nem opció. Néha nekem sem, vannak száraz, kalóriadús dolgaim is e szerepkörben, ez egyéni. Ha neked egy szeletke pufirizs jó egy szelet (jóval több kalória) kenyérhelyett, oké.
A gyümölcs is egyéni. Nekem fogyás szempontjából sokkal jobb a (nem cukros) csoki, a gyümölcs nagyon cukros és inkább éhes leszek tőle. De ha neked jó kis étkezésre, egészségedre, nincs vele baj, természetesen.
Ne változtass túl sokat, a csoki+kenyér elhagyása, a mennyiségre ügyelés s a mozgás simán meghozhatja a sikert. Sokan zabálnak, elhíznak, majd harmadannyi ételt kezdenek enni, ez butaság.
Válts életmódot, ne térj vissza arra, ami mellett elhíztál.
-először is más munkahely, ahol nincs csábítás.
-aztán csak húsféleségek, hal, nyúl, csirke, lisztből készült terméket felejteni, sovány sajtok, tej, natúr kefír, sok főtt tojás, zöldség grillezve, sütve, esetleg párolva, gyümölcsből a savnyább..és még néhány zöld valami
-max 1600 kcal 24 óra alatt. általában reggel hat és este hat között egyél sokszor keveset.
-a digitális mérleg alapkövetelmény.
-ha tényleg fogyni szeretnél, akkor reggel ébredékor, és este lefekvéskor meztelenül, vagy minimális ruhában mérd magad. Meglepő lesz.
Pár hétig nem lesz nagy változás.
Arra nagyon ügyelj, hogy hetente 50 dekánál többet ne fogyj..
kaloriabazis.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!