Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit esznek a nagyon kövér...

Mit esznek a nagyon kövér emberek?

Figyelt kérdés
100 kiló felettiek/ismerőseik írjanak, hogy mit és mennyit esznek össze egy nap! (nem általánosságban kérdezem, mert azt sejtem, hanem konkrét példákat...)
2008. okt. 20. 20:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

megkerdeztem a nodokit azt mondta nem gond, ha nem vagyok éhes, ne egyek. szedek vitaminokat, és amikor éhes vagyok, akkor eszek. amikor nem vagyok éhes, nem eszek.

amugy ma ettem egy zsemlét meg egy fél lasagnét, és tökéletesen elég volt (a szokásos gyumolcslevek és tea mellett)

a baba egy héttel a biometriai kora elott van, tehat szepen fejlodik :)

régen sem ettem többet, csak azért irtam le, viszont sokkal tobbet mozogtam, sajnos ma csak is csak 1-2 km-t tudtam sétálni, mert vizesedik a lábam, míg régen heti rendszerességgel ment a 10 kmt, és heti egyszer masfél orat tornaztam, most az sincs.

2008. okt. 21. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyanazt mint te csak ötször annyit :D
2008. okt. 23. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Reggeli: 4 szelet (kb fél tenyérnyi) kalács, kv

"Ebéd": 1 virslis bagett

Vacsora: 1 sós kifli

Ma reggeltől estig úton voltam, ez jutott.

Ja, amúgy kb 100 kg vagyok.

2011. jún. 14. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!