Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért esznek az emberek...

Miért esznek az emberek műanyagot?

Figyelt kérdés
Pl. Mindenféle alapok, leveskockák, porlevesek, előre panírozott cuccok, amiknek a hústartalma 60% (mi lehet a többi?), fagyasztott sült krumpli (amiben még cukor is van!).
2011. máj. 17. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokan bele sem gondolnak, hogy mit adnak el nekik élelmiszer helyett...

Az is lehet, hogy anyagi helyzetüknél fogva nem tudják megfizetni a minőségit, és kénytelenek az olcsó, E adalékkal telenyomott tömegcikkekekt venni.

Üdv!

2011. máj. 17. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
mert instant életet élnek és sz@rnak rá, mi lesz az egészségükkel később, hosszútávon
2011. máj. 17. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Me' ezt látták a tévében, ez volt a reklámban, azé'.
2011. máj. 17. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Na akkor tegye fel a kezét, aki nem eszik. :)

Higgyétek el, hogy nincsenek már egészséges dolgok. Mindenben belecsempésznek velemit. A bio kajáról meg annyit, hogy mitől bio az a valami, amikrr alapvetően az a föld amiben növekedett nem az.

2011. máj. 17. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Hm... Te meg soha nem probaltad ki, hogy a feldarabolt krumplit elosszor sos, majd enyhen cukros vizbe aztattad sutes elott?

Szoval, nem baj az, ha van cukor a krumpliban. :P

2011. máj. 17. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen élelmiszerek gyorsan elkészíthetők és még az ízük is jó (az ízfokozók miatt). Sok embert nem érdekel, hogy mennyi adalékanyaggal tömi magát és a családját.
2011. máj. 17. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Én spec azért szoktam fagyasztott krumplit és néha, de valóban nagyon ritkán snack levest enni, mert gyorsan kész van. Azaz a levest még azért is, mert ritkán kívánjuk meg a levest, és ha főznék, az túl sok lenne. Nem fogyna el. Tapasztalat. Gyorsfagyasztott húskészítményekből pedig a pipifasírtot és társait nem szeretem, épp azért, mert csupa adalékanyag, húst nem látott. Panírozott combot vagy csszárnyat szoktunk. venni. Tudom, hogy ennek a panírja sem a leg egészségesebb, de ez is gyorsabban kész van egy munkanapon, mint ha itthon panírozgatnám.Hétvégén persze más a helyzet. Meg persze próbálok úgy főzni mindig, hogy több napig tartson. De sajnos azérrt előfordul, hogy egy fárasztóbb napon fogyunk épp ki a főtt ételből. Ilyenkor szeretem a gyorsfagyasztott dolgokat.

De azt én sem nagyon tudom elhinni, hogy van olyan ember, aki nem nyúl alkalmanként a félkész ételekhez.

Mondjuk leveskockával, pörköltalappal...nem szoktam ízesíteni soha az ételeket.

2011. máj. 17. 16:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Szerintem ezek a dolgok egyáltalán nem is olcsók, az a vicc az egészben. Lehet, hogy annak tűnik, de ha jobban utánaszámolunk...

(Szerintem a sült krumpli elég egészségtelen és hízlaló már úgy is, ha nincs benne cukor. Egyébként ennek ellenére imádom és enni is szoktam, de a cukrozott verzió ellen háborog az agyam. Anélkül is finom, miért kell még egészségtelenebbé tenni?)

Azt az érvet megértem, hogy gyorsan elkészíthető dolgokról van szó.

2011. máj. 17. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert egyszerű és FINOM!!
2011. máj. 17. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
A "cukrozott" sult krumpliban levo cukor nem cukor, hanem karamel lesz a sutesnel - szep szint ad es ropogosabba teszi. Meg, talan finomabba is - de ez mar izles, azmeg mindenki egyeni dolga. :)
2011. máj. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!