Miért esznek az emberek műanyagot?
Sokan bele sem gondolnak, hogy mit adnak el nekik élelmiszer helyett...
Az is lehet, hogy anyagi helyzetüknél fogva nem tudják megfizetni a minőségit, és kénytelenek az olcsó, E adalékkal telenyomott tömegcikkekekt venni.
Üdv!
Na akkor tegye fel a kezét, aki nem eszik. :)
Higgyétek el, hogy nincsenek már egészséges dolgok. Mindenben belecsempésznek velemit. A bio kajáról meg annyit, hogy mitől bio az a valami, amikrr alapvetően az a föld amiben növekedett nem az.
Hm... Te meg soha nem probaltad ki, hogy a feldarabolt krumplit elosszor sos, majd enyhen cukros vizbe aztattad sutes elott?
Szoval, nem baj az, ha van cukor a krumpliban. :P
Én spec azért szoktam fagyasztott krumplit és néha, de valóban nagyon ritkán snack levest enni, mert gyorsan kész van. Azaz a levest még azért is, mert ritkán kívánjuk meg a levest, és ha főznék, az túl sok lenne. Nem fogyna el. Tapasztalat. Gyorsfagyasztott húskészítményekből pedig a pipifasírtot és társait nem szeretem, épp azért, mert csupa adalékanyag, húst nem látott. Panírozott combot vagy csszárnyat szoktunk. venni. Tudom, hogy ennek a panírja sem a leg egészségesebb, de ez is gyorsabban kész van egy munkanapon, mint ha itthon panírozgatnám.Hétvégén persze más a helyzet. Meg persze próbálok úgy főzni mindig, hogy több napig tartson. De sajnos azérrt előfordul, hogy egy fárasztóbb napon fogyunk épp ki a főtt ételből. Ilyenkor szeretem a gyorsfagyasztott dolgokat.
De azt én sem nagyon tudom elhinni, hogy van olyan ember, aki nem nyúl alkalmanként a félkész ételekhez.
Mondjuk leveskockával, pörköltalappal...nem szoktam ízesíteni soha az ételeket.
Szerintem ezek a dolgok egyáltalán nem is olcsók, az a vicc az egészben. Lehet, hogy annak tűnik, de ha jobban utánaszámolunk...
(Szerintem a sült krumpli elég egészségtelen és hízlaló már úgy is, ha nincs benne cukor. Egyébként ennek ellenére imádom és enni is szoktam, de a cukrozott verzió ellen háborog az agyam. Anélkül is finom, miért kell még egészségtelenebbé tenni?)
Azt az érvet megértem, hogy gyorsan elkészíthető dolgokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!