Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért írják sok helyen azt...

Miért írják sok helyen azt hogy a külsőnk 70% diétán és 30% edzésen múlik?

Figyelt kérdés
Szerintem fele-fele... ha nincs edzés csak diéta, akkor plöttyedt, alaktalan testünk lesz, ha pedig edzés is van, úgy kapjuk meg a szép, formás, vékony testet, szóval hiába csak diétázom nőként úgy maximum kisfiús testalkatom lehet edzés nélkül. Míg ha valaki mondjuk nem diétázik, csak mozog, előbb utóbb úgyis kirajzolódnak az izmai és a fizikuma is erősebb lesz, közben súlyt is veszít. Szóval sztem fele fele arány, de ha dönteni kéne a mozgás vinné részemről a magasabb %-ot.
2017. szept. 13. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#1 ez úgy ahogy van hülyeség, ha zabálsz és edzel, sokkal többet érhetsz el, mint gondolnád... Az más kérdés hogy tudnod kell mit és mennyit kell zabálni 😃

[link]

2017. szept. 13. 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Na pont erről beszéltem kedves 11-es.

Zabálás+edzés=nagyon felület mint ahogy a képen is mutatja az úriember.

De aki fogyni akar annak totálisan rossz megoldás.

2017. szept. 14. 09:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Nőknek ez nem alternatíva, viszont egy férfinak ez a kinézet férfias.
2017. szept. 14. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, nekem egyáltalán nem jön be.
2017. szept. 14. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!