Ennek a lánynak hány kilót kellene még fogynia, hogy szép legyen?
Nagyjából hasonló a testalkatom, épp fogyózok is, olyan 10 kilóra saccolom még, amit muszáj leadnom. Szerintetek van az 15 is?
Ő hozzájuk tudom leginkább hasonlítani magamat, mert pl. lábra feszesebb vagyok, de mell és has olyan kb. mint a 2. képen.
Itt a bal oldali:
Nem láttam a képeket, mert nem jön be a gépemen.
De annyit mondhatok, hogy fogyhat bárki bármennyit, attól még nem lesz szép! Max jó alakú és ennyi.
Szép az, akinek tetszetős az arca, feje, és egy összhang van a kinézetében. Meg elég szubjektív dolog ez....
Azért a kérdés alatt lévő linken és a hozzászólásban lévő linken lévő lány ég és föld.
Mondjuk a második egy beállított, retusált kép.
Ízlések és pofonok.
Az első szerintem kövér, löttyedt, gáz.
A második is elég széles, de végül is formás, szépnek tűnik, bár gyanítom ez a szép, feszes bőr inkább a retus műve és nem így néz ki igazából. És pont ettől szép. Szóval élőben lehet, hogy gáz.
Szerintem kb. 15 kg mehet le.
Bocs, de én 60 évesen sem vagyok ENNYIRE kövér és löttyedt!
(NEM, nem tökéletes az alakom, van rajtam felesleg is valamennyi, meg a hasam sem feszes négy gyerek után)
A "modellnek" is kellene fogynia, de ott igencsak beállított, retusált képet lehet látni, ami alapján még "éppen elmegy" kategória, a fehérnemüs nö viszont minimum 20-25 kg-val kevesebb kellene, hogy legyen ahhoz, hogy ne legyen kimondottan kövér! Még akkor is a telt kategóriába esne, sovány, modell-alkattól még akkor is elválasztaná további 10-15 kg! Neki a legföbb probléma éppen a hasa, borzasztó zsíros, hájas, összevissza lifeg, és eltekintve az optikától is, borzasztó egészségtelen az ilyen.
30 kiló vagy még több feleslege lehet? Pokolian rossz vagyok saccolásban, de én ennyire kövér sosem voltam s voltam simán volt 30 kiló plusz, s nem a cérnavékonyságot tartom ideálisnak. Persze két emberen teljesen máshogyan jelenik meg ugyanannyi pluszkiló...
Hogy szép legyen? Az nagyon szubjektív. Láttam már szexi, már kövérnek mondható nőket (bár alapvetően nem tetszik a kövérség, de csuda tudja, egyeseken remekül áll), de az nem volt ilyen hájas, rengő hasú. Van egy plus size modell, aki nagydarab, de csodás feszes hasa van, ha nagy is. Na az más.
Azért sem lehet megmondani, hogy mennyit kéne fogynod, mert nem tudom, a genetikád milyen. Van, aki rondán pocakos pár kilóplusszal is, annak muszáj végigcsinálni a fogyást, hogy jól, arányosan nézzen ki. Én is ilyen vagyok s még sokan, hasról fogyunk utoljára, így lehet vékony az egész testem, ha a hasamon még sok kiló háj hurkásodik. Nem szép. Eloszolva ugyanez a felesleg jobb lenne, egyes szerencsések(?) pedig triplaennyi plusszal is szexik... Mindez az én ízlésem alapján, hisz van, akinek 100 kiló rengő háj is tetszik.
Nagyon csúnya...
Nehéz kilókban megmondani, mert egyéni a felépítésünk, de neki lenne még mit lefogyni.
Ez nem elsősorban a szépségről szól. Bxsszus, ez a sok zsír kinyírja az embert! Olyan NINCS, hogy a sok felesleges szxr nem nyírja a túlsúlyos ember szervezetét. Lehet lepontozgatni, de ez TÉNY. Lehet a soványakat is szidni, de egy sovány ember még lehet makkegészséges ha mozog és megfelelően étkezik nap mint nap. Egy túlsúlyos emberen viszont nem a sok izom és hasznos anyag rezeg... Hanem a gyilkos zsír.
Szerintem ne itt várd a megerősítést kedves kérdező, hanem irány a konditerem.
Ilyen alkatra pedig senkit sem kell biztatni azzal, hogy mennyire szexi. Így tetszik a párod? 50 évesen jó eséllyel temetheted. Szomorú, hogy itt tartunk. Ez nem esztétikai kérdés és nem a túlsúlyos emberek kis lelki világáról szól.
Aki ki akarja magát nyírni, annak persze hajrá, lehet őket biztatni és dicsérni.
Nekem az ilyen képekről az IR, a cukorbetegség, meddőség, keringési gondok és egyéb betegségek jutnak eszembe. Ja, és ezek bizonyítottan tömeggyilkosok.
Ej, azért ne keverjük az szépséget az egészséggel! Valahol összefügg, de nem ennyire szigorúan. Attól még lehet valaki kimondottan vonzó, hogy egészségügyi szempontból kissé túlsúlyos.
Ami viszont abszolút csúnya, az a női body-building. Mondjuk az sem egészséges, bár sokan annak vélik. Én nem tudom elképzelni, hogy normális férfiember vonzónak találja a kigyúrt nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!