Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan írhatnám meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írhatnám meg egy lánynak szépen, hogy tetszik nekem és szeretnék vele kefélni?

Figyelt kérdés
Hogy fogalmazzam, talán ungabungázni?

2017. febr. 3. 03:01
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Hát mindenesetre ne használd azt a szót, hogy kefélni, dugni, b..szni, megraknálak, megpakolnálak, megtömnélek, megtöltenélek,megpumpolnálak, ungabunga stb. Elsőnek hívd el mozizni, kávézni. És diszkréten mondhatod azt hogy Ha van kedved utána kellemesen eltölthetnénk az este további részét. :) Ebből egy lány le vágja hogy mit is szeretnél. És ha nemet mond akkor azt el kell fogadni és nem erőltetni. Nem minden lány rakja szét a lábát. 23 L
2017. febr. 3. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Ohh.. Kezd kihalni a lovagiasság..
2017. febr. 3. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Férfi létemre szégyellek téged! 20/F
2017. febr. 3. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Beengedhetem a macimat a málnásodba? Vagy nem éhes a mókusod? :-D
2017. febr. 3. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
A lányok nem hülyék. Akármit írsz, leveszi, hogy nem a múlt évi történelemkönyvére fája fogad.
2017. febr. 4. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha tényleg ennyire élettelen vagy, egy szimpla filmezésre való kérvény is elég.
2017. febr. 8. 01:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Előbb tanuld meg, hogy a lányoknak többnyire nem ilyen a szexusuk!:)

Ajánlj neki olyan érzéki programot, ami neki lesz jó, nem neked!:) Ha ez megvan, utána ő fog akarni kefélni, meglásd!:)

2017. márc. 19. 09:35
 8/9 paragonosz válasza:
Fordulj a klasszikusokhoz, emlitsd meg neki, h szivesen megmutatnad neki a belyeggyujtemenyedet. Ha az intelligenciaja magasabb az automata mosogepetol, akkor ugyis megerti a celzast, es meg ertekelni is fogja...
2017. márc. 19. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia cicamókus, van kedved este kovabungázni a takcsi alatt? Vettem ropit és letöltöttem a Titanicot, átjössz?
2017. máj. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!