Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem fogyok?

Miert nem fogyok?

Figyelt kérdés
Most van a negyedim hete, hogy intenziven edzem, heti 3-4 alkalommal vegzek sulyzos es kardio edzeseket 2 oran at. Mellette olyanokat eszem h mozzarella sajt, hal, turo, tojas, magvas zsemle. A napi kaloriabevitelem kb 800-1200 kcal kozott mozog, egy dolgot nemtudtam az etrendembol kihagyni, aza napi 2 nescafe 3az1ben :( ... akarhogy szamolom, fogynom kellett volna mar, 170 cm/54 kgal kezdtem most vagyok 55,5kg!!!! Mar elore rettegek, hogyha merem magam akkor mennyit mutat a merleg... a testemrol annyit, h viszont azon latok nemi valtozast a merleg ellenere, kisebb lett a fenekem, ha befeszitem a karom, megjelennek az izmok, nem olyan plotyi mint elotte volt... de en azt (is) akarom h a merleg kevesebbett mutasson hisz eredetileg 4kgot veszteni akartam! :( hol rontom el??
2017. szept. 11. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak bajod a fejedben rendesen.

Talán azért nem fogytál mert nincs honnan??

Izmot kell magadra pakolnod akkor nem leszel löttyedt.

2017. szept. 12. 07:58
 2/3 A kérdező kommentje:
ez butasag ez a nincs honnan... de van, comb, fenek, has. mindenki tud fogyni, en mindossze 3-4 kgot akarok.
2017. szept. 12. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nincs honnan akkor nehezen.

Ehhez a magassághoz ez a súly nagyon az alsó határt súrolja, nincs rajtad plusz kg ez 100 %.

2017. szept. 12. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!