Ha megettem egy fél kókuszos sütit, tönkretettem a fogyókúrám?
Figyelt kérdés
Most történt a dolog, rosszul is lettem. És ha babapiskótát eszem, akkor visszahízok? Azt hallottam, kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a háztartási keksz. (persze ettől függetlenül hizlalhat) Vélemények? Elcsesztem?2010. máj. 26. 15:33
1/13 A kérdező kommentje:
Jó, hogy válaszolnak is az emberek.
2010. máj. 26. 15:46
2/13 anonim válasza:
ha belefér a napi kalóriamennyiségedbe, nem lesz bajod.
3/13 A kérdező kommentje:
Belefér, kb. havonta egyszer eszem édességet. Babapiskótáról vélemények? Az hizlal?
2010. máj. 26. 15:49
4/13 anonim válasza:
Nem a fogyókúrád, az életedet. A kókusz maga a halál.
5/13 anonim válasza:
hát ha egy héten egyszer megesik hogy eszel egy fél sütit akkor oké, de amúgy meg nem jó. a babapiskóta meg hízlal. semmi esetre sem ajánlom fogyókúrában.
6/13 anonim válasza:
ha én rendes kemény diétán vagyok (mint pl most ) és eredményt is akarok elérni akkor nem eszem ilyen dolgokat egyáltalán.és utána is csak mértékkel , azaz max kéthetnte egyszer egy kcsit. ha az embernek vannak céljai akkor kibírja. a babapiskóta is ugyanolyan édesség mint bármi más, tehát fogyókúra alatt nem ajánlott.
7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ha 47,5-48 kg valaki, akkor az már anorexia nervosa-nak számít?
2010. máj. 26. 16:00
8/13 anonim válasza:
attól függ hány centi.. én 49 kg vagyok és messze vagyok az anorexiától :) de egyébként az anorexia az az amikor testképzavara van valakinek, tehát ha te 47 kg vagy és 165 cm és azt hiszed hogy kövér vagy, és nem eszel akkor igen az anorexia.
9/13 A kérdező kommentje:
174 cm vagyok, és 47,5 kg. (nagyjából) És igen, rohadtul kövérnek, és undorítónak érzem magam...
2010. máj. 26. 16:43
10/13 anonim válasza:
hát akkor menj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!