Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez kb. hány kalória lehetett?

Ez kb. hány kalória lehetett?

Figyelt kérdés
Egész nap utaztam, nem igazán tudtam úgy enni, ahogy szerettem volna. Ami a gyomromba került: 1 szelet lekváros kenyér, 1 nagyobb kifli, 1 nagyobb lepény túróval. Erre mit tippelnétek?
2017. szept. 4. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Passz, ilyen napon nem számolok, mert úgyse lehet. Semmi nem történik, ha egy napról fogalmad sincs. Olyan iszonyú sok úgysem lehetett, viszont nagyon rossz nap, szinte csak cukor és összetett cukor.
2017. szept. 4. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Durván 1000 kalória lehetett, ami elég kevés. Persze az adagokat nem tudjuk, ez csak egy körülbelüli érték. :) 1 ilyen nap belefér, holnap folytasd a diétád! :)
2017. szept. 4. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Mintha nem ettél volna semmit. 1 szelet kenyérben nagyon max van vagy 200 kcal ha a közepéből szeded ki (még lehet ennyi se). A lekvár kcal tartalma 300 környékén van na most megkened az vagy 20g szóval számoljunk (60kcal-al)

Kifli 130 kcal környékén mozog. A lepénytúró meg 100g az 340kcal környékén.

Ehettél vagy 800-900 kcalt ami semmi.

Én futok edzek és 2500-3000 felett eszek. minek gyötörjem magam ilyen kis adagokkal :P Egyébként ha tudod hogy előre utazol akkor érdemes kaját csinálni ha ennyire félsz tőle hogy rossz kaját eszel. Én éjfélkor is neki állok főzni hogy 02-kor útnak induljak és egész napra legyen kajám :D

2017. szept. 4. 19:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Tudom, hogy elég borzasztó, normál körülmények eszembe se jutna ilyeneket enni. Azért alakult így, mert leragadtam úgy 8 órára a határon, nem volt nálam semmi, és ezekhez tudtam hozzájutni..

2017. szept. 4. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyan 800 kalória lehet
2017. szept. 6. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!