Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki, aki fogyózik, segítene...

Valaki, aki fogyózik, segítene? : )

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék egy-két hónap alatt leadni pár kilót-semmi drasztikus-de nem tudom mit ehetek.

Ha valaki fogyózik,leírná nekem,hogy miket eszik? de ha lehet konkrét ételeket,hogy milyen saláta,vagy mit eszik reggelire,ebédre,stbstb..

köszönööm:)!!

2010. máj. 26. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:

én mindent, amiben nincs vagyis nagyon kevés a szénhidrát. nem eszek kenyeret, krumplit, tésztaféléket, édességet, rizst sem. eszem viszont mindenféle húst (na jó főleg szárnyast, mert ezeket szeretem) zöldségeket és gyümölcsöt (de csak módjával)

naponta 40 percet tornázok és van két kicsikém(3éves és egy 5hós)+háztartás, kert.

semmi drasztikus dolog, én igy 4hó alatt 12kg-t fogytam. még van kb ennyi, sajna.

2010. máj. 26. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
utolsó nem jó ha alig eszel szénhidrátot, mert ha visszaállsz a rendes étrendre (nem fogsz örökké zöldségeket és gyümölcsöket enni csak és köret is hiányozni fog) visszahízol.
2010. máj. 26. 13:07
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm! első: sok szerencsét a további 12höz!:)

én kb. 55 vagyok most,és végülis nem fogyni,hanem izmosodni,egészségesebb szeretnék lenni.most egy betegségem miatt feljött pár kiló,és meg is látszik..

Szóval az edzések sajnos semmit nem érnek,ha nem eszem mellette normálisan:) :(

2010. máj. 26. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
sajna tudom! :)) de még ezt a "pár" kilót leadom és úgyis kezdhetem előröl az egészet. Indul a babaprojekt! :))))))))))))))
2010. máj. 26. 13:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Van a rubint rékának egy dvd-je kismamáknak!:) hogy formában tudj maradni!:)
2010. máj. 26. 17:35
 6/7 Böse ***** válasza:

ezt ajánlom:

[link]

2010. máj. 26. 18:37
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. máj. 27. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!