Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kell súlyt tartani?

Hogyan kell súlyt tartani?

Figyelt kérdés

2 hete végeztem a fogyással 1200 kcal étrenddel fogytam 14 kilót 5 hónap alatt. Ebbe a 2 hétbe is 1200 kcallal ettem ha a zsírt nem számolom bele pl. a tükör tojás, csirkemell sütésnél. Nem éheztem, ennyi elég volt. Múlt hónapban kevés volt a menzeszem és már lefogytam, jó van még van rajtam 7 kg plusz de így jól érzem magam és senki nem tart kövérnek csak ettem egy nutellás kenyeret és imádom csak megbántam, minden falat után lelkiismeret fordulásom van mert félek hogy visszahízok. Nem merem növelni a kcalokat pedig tudom hogy kellene mert hullik a hajam, kevés a menzeszem is. Szóval súlytartáshoz mennyit ehetek? Mármint a legalsó határ mennyi? Nőknél. Ha továbbra is így 1200 kcallal eszek fogyok? Mozgás nélkül.

Mennyi édesség fér bele? 30 g nutella belefér naponta? Vagy naponta 1 cappuccino?

Mit ebédeljek? Idáig csirkerizs meg zoldseg volt

17/L

2017. szept. 3. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy mennyi a legalsó határ nőknél. Az egyik nőnek 1500 kcal kell, a másiknak 3000, de mondjuk versenynapon 10000 (extrém ultrafutás rulez). Az anyagcsere és az aktivitás sem egyforma, de még a testsúly és az izomzat sem.

Beleférhet egy tepsi piskóta is csokis krémmel, ezt sem lehet így megmondani, persze akkor mást már ne nagyon egyél, max. egy kis zöldséget s ne mindennap csináld ezt.

Nincs olyan, hogy mennyi édesség fér bele. Amíg nem mész túl a kalóriakereteden (de 1-1 nap túl is mehetsz), s nem teszi tönkre a napot azzal, hogy elveszi a helyet a fontos tápanyagoktól, ami nincs meg benne megfelelő mennyiségben, addig elvileg belefér. Hogy ez jó ötlet-e, az más lapra tartozik.

Nutellát nem ennék, az nagyon cukros, de te biztos kevésbé szigorú vagy az életmódoddal, mint én. A capuccino nem is édesség, cukor nélkül is lehet inni.

Max. párszáz kcallal emeld a kalóriát egyszerre és figyelj, hízol-e. Mást nem tudsz tenni, nem lehet kiszámolni az ember kalóriaigényét, bár mivel fogytál, a kalóriabevitel (amibe természetesen beszámoljuk a hozzáadott zsírt is...) és a fogyás üteme alapján azért meg tudod tippelni (csak tippelni, mert a testsúly ingadozik, nem látszik mindig elég jól a fogyás üteme).

A csirkerizs és zöldség jó, még úgy is, hogy a rizs helyett más gabonát, a csirke helyett más húst, de akár tojást, sajtot eszel, eme utóbbiaknál azért a zsír is emelkedik, de az direkt jó, ha több kalória kell (s ha nem félsz túlzottan a telített zsíroktól).

2017. szept. 3. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ez valami szívatás, akkor nem vicces. Ha igaz, amit írsz, akkor nagy bajban vagy! Sürgősen fordulj orvoshoz, mert anorexiás vagy.
2017. szept. 3. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Lelkiismeretfurdalásod van , amikor eszed a nutellát es folyton szamolod a kalóriákat . Jó boldog életet szerveztél magadnak.

A hátad is csapkodhatnád korbáccsal .

Ha nem bac senki , magunkat baccuk.

Hull a hajad es nincs mar menszeszed. Ird be ezt a Google be kijön a diagnozis

2017. szept. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!