Mit gondoltok a csalonapjaimrol? Igy tudok sulyt tartani?
Én havi 1 csalónappal fogytam 20 kilót, de olyankor viszont aztán mindent ettem főtt kajától az édességen s chipsen át a pizzáig, és gyakorlatilag egész nap, 2-3 órás időközökkel, ahogy megéheztem.
Tehát önmagában a csalónapos diéta működőképes, sőt, minél több szénhidrátot eszel olyankor, annál jobb, mert a szervezeted utána jobban hiányolja.
A heti 1 csalónapról nincs tapasztalatom, a nagykönyv szerint így kell, én nem mertem bevállalni.
igen, tudod tartani, ha csak ilyen főtt kajákkal csábulsz el, heti egyszer. amúgy sem vagy túlsúlyos, sőt, szerintem a paraméterek alapján elég karcsú is lehetsz :)
én nem aggódnék, egy jó kis evés heti 1x nem fordítja meg a dolgokat.
bár elvileg lelassítja a fogyást, de remélem, nem akarsz már fogyni.
a súlyodat gyönyörűen tudod tartani 1400 kcal és egy bűnözős nap mellett.
az alkohol persze sok kalória, de közben meg anyagcserét is gyorsít.
amúgy a kalória nem minden. (a kalória értékeket úgy találták ki, hogy megnézték egy kemencében, mennyi tüzet/hőt/lángot táplál egy-egy élelmiszer - alapanyag. így önmagában van értelme, fűtésnek, csak hát a szervezet szempontjából értelmetlen, mert az anyagcsere sokkal összetettebb és bonyolultabb mint egy kemencés tábortűz) :)
amíg jól érzed magad, és nem kúszik fel a súlyod a kis kihágástól, addig ne is aggódj. örökké nem lehet "fékezni"
"Tehát önmagában a csalónapos diéta működőképes, sőt, minél több szénhidrátot eszel olyankor, annál jobb, mert a szervezeted utána jobban hiányolja."
Ebben a mondatban mi a logika? Nem értem.
A szénhidrátos dolgot én sem értem, de erősen szénhidrátszegény diétában tilos a szénhidrátosabb kilengés, a lényegét veszi el. Amúgy egyéni, hogy jó-e szénhidrátosabban enni. Nekem minél kevesebb a ch, annál jobb a kilengés... Szóval ez egyéni.
Heti egy kilengés és 1400 kcal-os normál nap az jónak tűnik, természetesen nem tudhatom a kérdező átlagos kalóriaigényét, sokan ezzel azért fogynának még ilyen kis súlyból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!