Anorexiás vagyok? Vagy nem?
Július végen megfogadtam, hogy lefogyok év elejére 58kgra a 65ből. Sikerült is mert koplaltam de egyre lejjebb és lejjebb akarok menni. Néha a 48kgrammon gondolkozok, mint cél. (167cm vagyok, kort nem szeretnék írni de fiatal vagyok, 16 alatt)
Sokszor el se érem a napi 800 kcalt mert arra gondolok, ha ennél többet ennék akkor beindulna a "raktározás" és utána több lennék mint voltam.
Egy almától bűntudatom van és ezért minden nap tornázok és 2naponta futok fél órát (kb. 200-300 kcalt égetek vele)
Anorexiás lennék? Kezdek aggódni mert rengeteg ilyen cikket olvastam más emberek történetéről, de egyszerűen nem merek enni...
Kedves #1 válaszoló!
Nincs valami megoldás erre?
Mármint úgy értem, hogy valahogy kikerülni ebből az ördögi körből?
167 centi egy nőnek nem olyan alacsony magasság.. sőt... ehhez a magassághoz simán elmegy még a 60 kg is. De 58 alá semmiképp se menj.
Csontsovány ne akarjál lenni, mert az legalább annyira undorító, ahogy a csont látszódik, türemkedik a bőre alatt, mint a 150 kilós dagadt mangalicák...
Arany középút... mindig, mindenben.
Észben fogom tartani!!
Köszönöm szépen a kommentelőknek :)
Egyébként meg nyugodtan kajálhatsz ami jól esik, (persze ne moslékot, mcdonalds és társai, hanem normális főtt ételt) csak utána ne felejtsd el lemozogni. Sportolj, amit szeretnél --> ehetsz ami jól esik, de mivel állandóan igénybe van véve a tested, az alakod is formálódni fog.
Plusz sportolni (futni, úszni, mind1..) ne csak azért kell, hogy jól nézz ki, hanem mert egészséges.
gondolj arra mi van ha meghízol , kevesebb leszel tőle, ? nem...
menj vele szembe , a fogyókúrának az egészég lenne a célja de túlzásba vitt változata már ugyanúgy egészségtelen mint a kóros elhízás.. szóval tessék normálisan enni 1700 kcal körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!