Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 kg 2 nap alatt?

3 kg 2 nap alatt?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Súlyhatár fölott vagyok 3 kg- mal és vasárnap (2,5 nap) múlva pedig mérlegelés van ahol ha nem vagyok benne a súlyomba akkor nem indulhatok. Nagyon fontos lenne számomra mivel ez egy Európa Bajnokság lesz ráadásul nem is Magyarországon hanem Párizsba. Hogy tudnám leadni ezt a 3 kg-ot? Tudom sportoljak. De úgy nem mozdult. Felvettem vagy 3 réteg ruhát úgy edzettem azon kivül hogy jól megizzadtam azon kivül más nem történt.

2017. aug. 31. 16:19
 1/6 anonim válasza:
Semmivel nem tudsz 3 kg t lefogyni 2 nap alatt. Esetleg az, amikor en beteg voltam negy napig,szinte nem ettem semmit csak ittam akkor fogytam nagyjabol 2,5 kg t. De mikor megint elkezdtem ugyanugy enni mint elotte akkor visszahiztam
2017. aug. 31. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel csak mérlegelésre kell, bizonyára el tudod veszteni eme súly zömét vagy teljes mennyiségét vízből.

Az izzadással semmit nem érsz. Edzéssel rengeteget lehet fogyni napok alatt, de utána pihenned kell, verseny előtt ez ellenjavallt, ha bírod is.

Én megfelelő mozgás mellett úgy ennék, hogy ne készüljek ki, de a lehető legkevesebb szénhidrátot vigyem be s a salakanyagot is minimalizáljam s persze legyen kalóriadeficit is. Ezzel komoly esélyeid vannak. Kicsit is rendes izomzattal 3 liter glikogén és víz lemegy, de a deficit miatt zsír is.

2017. aug. 31. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Koplalás és hashajtó, meg futás reggeltől estig.

De egy EB-re készülő sportolónak azért... á, mindegy. Nem okoskodok.

2017. aug. 31. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Birkózó ismerősöm ilyenkor 3 napig nem eszik ha nagyon nem bírja akkor egy kis pufaasztott rizset, utolsó nap már inni se max pár korty vizet. És konkrétan egész nap 6 réteg ruhában eddz, fut, mozog. A vizet kell kihajtani, de nem csodálkozz, ha rosszul leszel, ez a lejető legrosszabb amit tehetsz.
2017. szept. 1. 11:41
 5/6 anonim válasza:
Egy EB-re készülő sportoló itt a gyakorin érdeklődik 2 nappal a verseny előtt, hogy hogy adjon le súlyt a mérlegeléshez....... hát persze! Írd már le légyszíves milyen eb-re készülsz ilyen "komolyan", mert a 2017-es sportnaptárak szerint semmilyen EB nem lesz szeptemberben Párizsban!
2017. szept. 2. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat sikerült :)

Utolsó válaszoló Kick-Box Európa Bajnokság volt Szkopjében bocsánat h elírtam

2017. okt. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!