A barátom csak addig marad velem mig vekony vagyok?
2 hónapja vagyok egyutt a baratommal,mar a legelejen elmondtam neki az oszintet h azert nezek ki igy ahogy mert fogyokurazom,de ha ezt abbahagynam visszahiznek. Mutattam neki kepeket a regi testemrol. Es kerdeztem tole mit tenne ha azt mondanam hagyom a fogyokurat es visszahiznek? Azt felelte h egy darabig turne aztan megkerdezne h az etel vagy ő?!
Oszinten elmondta...ha visszahiznek elhagyna.
Leirhatatlanul rosszul esett,de probaltam nem mutatni :(
Mi errol a velemenyetek?
23L
Ha jó az ágyban, tartsd meg még egy darabig, amíg nem találsz mást. Alkalomadtán tájékoztasd is róla mosolyogva, hogy részedről ennyit jelent ez a kapcsolat, úgyhogy tegyen ki magáért.
Tudom, bunkón hangzik, de ez az adekvát válasz erre.
Azert nem mindegy hogy: mit jelent hogy visszahizni..?
Mert ha 4-5 kg hizás már zavarná akkor tényleg taplo volt! De ha plusz 20 kg-ról beszélünk,akkor megértem hogy azt nem szeretné.persze azt sem igy kellett volna mondani neked!
Azért nem mindegy itt milyen mértékű visszahízásról beszélünk.
Én ezt az abbahagyom a fogyókúrát és visszahízom dolgot sem értem....nem egy kád vagy ahol ha kihúzod a dugót lefolyik a víz, ha visszadugod és kinyitod a csapot akkor megtelik.
Sokkal hosszabb folyamat ez amit lehet alakítani,vagy ha nem fogyókúrázol akkor folyamatosan zabálsz?
Az mondjuk elég visszataszító.
Más dolog a párod hozzáállása, egy bizonyos érettségi szintig ez talán elfogadható...hiszen megismert valahogy,neki az tetszik,ha híznál az nem jönne be neki. oké.
De sajnos vagy nem sajnos mindenki öregszik minden előnyével és hátrányával együtt.
Lehet,hogy beteg leszel,lehet,hogy meghízol, lehet,hogy depressziós leszel vagy lehet,hogy egyik sem teljesen mindegy...egy férj/társ/barát attól lesz az igazi,hogy elfogad és szeret mindennel együtt. A problémáiddal,a kilóiddal, a hülyeségeiddel együtt és nem áll tovább az első bukkanónál hanem megpróbál segíteni ott ahol tud.
Talán ezt hívjuk igazi férfinak,nem túl gyakori manapság és nem is a 20-as korosztályban kell keresni.
158cm vagyok es 53 kg. Igy ismert meg a baratom
A visszahízás alatt azt értem,hogy 66kg. Mert nekem "genetikailag ez a sulyom" vagy nem tudom,hogy mondjam :) barmennyit eszek ettol fejjebb nem hizok. Viszont mutattam neki kepeket magamrol 66kg osan es mondta hogy neki az úgy nem tetszene. Csak ez a 53 kg.
(Ez a 53kg ot mar tobb mint 1 eve hogy tartom egyebkent)
Nem bántani akarlak ne érts félre de ilyen,hogy genetikailag ez a súlyod...ilyen nincs :)
Nem tudom,hogy étkezel most de nem is akarok belemenni mert nem ez volt a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!