A barátom csak addig marad velem mig vekony vagyok?
2 hónapja vagyok egyutt a baratommal,mar a legelejen elmondtam neki az oszintet h azert nezek ki igy ahogy mert fogyokurazom,de ha ezt abbahagynam visszahiznek. Mutattam neki kepeket a regi testemrol. Es kerdeztem tole mit tenne ha azt mondanam hagyom a fogyokurat es visszahiznek? Azt felelte h egy darabig turne aztan megkerdezne h az etel vagy ő?!
Oszinten elmondta...ha visszahiznek elhagyna.
Leirhatatlanul rosszul esett,de probaltam nem mutatni :(
Mi errol a velemenyetek?
23L
Jó, jó. Őszínte, de tapló is.
Nehogy már rosszul érezd magad, ha véletlen pár kilót felszedsz.
Én szakítanék vele. Akinek ennyire fontos a külső, az hosszútávon egyéb kivetni valókat is fog találni. És ha egyrejobban meszereted, meg akarsz neki majd felelni. És ez így szar.
Csak magadért fogyózz, ez a lényeg! :))
Énis ettol tartok,hogy ahogy telik az ido egyre tobbet var majd el a kulso teren.
Folyamatos stresznek erzem h tudom ha elhizok o elhagy...zavar h ezt mondta :/
Magyaran a kulsombe szeretett bele szo szerint
Kegyetlenül őszinte...
Én nem maradnék olyan pasival, akinek csak a testem érdekes, és ezt még kíméletlenül közli is. Nyilván nem kalkulál veled hosszú távon, hiszen évek/évtizedek alatt sokat változik mindenki teste, akár nő, akár férfi, még akkor is, ha nem hízik semmit se. Ha szeretsz valakit, nem számít pár kiló különbség.
Másrészről ez még nem jelenti azt, hogy ha van egy komoly kapcsolatod, akkor már nem kell törődnöd az alakoddal, súlyoddal. Figyelj oda, és ha úgy látod, felszaladt pár kiló, tegyél ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!