Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire hatékony...

Szerintetek mennyire hatékony így?

Figyelt kérdés

Eddig csak diétáztam, közel 3 hónap alatt ment le 8-10 kiló 80-ról. Most eldöntöttem, hogy sportolok is mellé, hogy a bőröm is feszesedjen és amúgy is jót tesz :D 3 napja csinálom még csak, de rendszeressé, minden napossá teszem majd. Szóval futok naponta 20 percet, ezt bemelegítés (15-20 perc laza torna) előzi meg, futás után nyújtok 15 percet, mellette sétálok naponta 1-1,5 órát nagyjából. Arra gondoltam, hogy 2,5 hétig csinálom így, majd utána 30 percre viszem a futást és levonok 10 percet a sétából. A folytatás pedig majd kiderül. Szeretnék még leadni 10-15 kilót és azt minél hamarabb, szóval szerintetek ennyi mozgással, diétával (kalóriára figyelek, napi 1400) 2-3 hónap alatt le tudom adni?

22/l 70-72kg 165 cm magas

(bocsi, hogy csak saccolok, de a mérleg 1-2 kilót téved nálunk :D)

2017. aug. 29. 19:55
 1/1 anonim ***** válasza:

2-3 hónap alatt nem fogsz 15 kilót leadni, minél közelebb érsz az álomhoz, annál kevésbé fog gyorsan lemenni, ugyanis egyre kevesebb zsírból kell leadni.

Amúgy nem is egészséges ennyit leadni, mert megnyúlik a bőröd nagyon durván sportolás mellett is.

Ne dédelgess halott álmokat, miszerint 2 hónap múlva -10 kiló leszel, mert nem leszel.

Maga az edzésterved nem rossz, ha végig zsírégető tartományban maradsz, tehát az intenzitást nem csökkented, viszont csak futással és sétával nem lehet gyorsan zsírt égetni, és maga a futás nem feszesíti a bőrt sem.

2017. aug. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!