Túlsúlyos vagyok és mozgás céljából szeretnék eljárni kondi terembe, viszont fèlek attól hogy kigúnyolnának...
2017. aug. 27. 11:54
1/8 anonim válasza:
Nem gúnyolnak ki. Nem is fognak veled foglalkozni.
Mindenféle ember jár konditerembe, nemcsak tökéletes testűek.
És általában mindenki elvan magában, a saját edzésére koncentrál, nem foglalkozik másokkal.
2017. aug. 27. 12:05
2/8 anonim válasza:
Nem felsz te, hanem a kifogasokat keresed, hogy miert ne jarj terembe. Nyugodtan valld be, hogy zabalni meg a tv/gep elott tespedni jobb, mint tenni valamit az egeszsegedert, nem kell ilyen sztorikat koriteni hozza. Elhizni is azert hiztal el, mert a konnyebb utat valasztottad.
2017. aug. 27. 12:08
3/8 anonim válasza:
Nem óvodások vannak a konditermekben. Menj nyugodtan! De mozogni nem csak teremben lehet. Menj kirándulni, biciklizni, evezni! Az sokkal érdekesebb, mint egy futópad. Ha kifejezetten súlyokkal akarsz mozogni, akkor viszont jó álvasztás.
2017. aug. 27. 12:10
4/8 anonim válasza:
Ne izgulj, ne félj, senki nem fog kigúnyolni. Amelyik embernek van intelligenciája, inkább azt fogja gondolni hogy "le a kalappal a fiú/lány előtt, hogy akar változtatni és lejön küzdeni azért, hogy elérje az álmát amire most vágyik". :) És ahogy az előttem írták, általában mindenki elvan a saját kis edzésével, rád sem fog nézni.:) Sok sikert és kitartást és SOHA ne add fel! Ahogy látod az eredményt, egyre több önbizalmad lesz és egyre boldogabb leszel.
2017. aug. 27. 12:10
5/8 anonim válasza:
régebben nekem is ez jelentett gondot. Aztán évek alatt berendeztem a lakásom üres szobájában egy kis konditermet. futópad kivételével minden van.(futni nem akarok)
amúgy mindig van néhány, aki lesajnál, de nem tudsz mit tenni. Először is a terem vezetőjével beszéld meg, aztán ő figyel rád.
az első alkalommal csinálj úgy, mintha nem izgulnál.
2017. aug. 27. 12:39
6/8 anonim válasza:
A konditerem nem csak azoknak van, akik 5 éves koruk óta sportolnak, és otthon is van egy mini edzőtermük, ezért eleve "tökéletes" testtel mennek be... :)
Persze, LifeTilt meg Norbi féle bunkó tahók mindenhol akadhatnak, akik megjegyzést tesznek vagy gúnyolódnak, de azért annyira nem jellemző. És ha be is szól valaki, akkor mi van? Agyatlan idióták véleményére nem kell adni. A normálisak tudják, hogy azért vagy ott, hogy tegyél magadért.
2017. aug. 27. 12:43
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2017. aug. 27. 14:54
8/8 anonim válasza:
Ahova én jarok ott boven van túlsulyos ember, de ugyan úgy van aki a cérnavékony karjait erosítené. Van aki munka után szeretne mozogniés futkorászik kicsit, vannak idos nénik is es persze a nagyon testépítok. Fiú vagy vagy lány? Nagy súlyfelesleggel ne fuss, a legjobb amit tehetsz az ha a súlyzós gépeket hagynálod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!