Lehetséges, hogy valaki 30-40-50kg ot fogyott már?
Gratulálok, minden elismerésem;)
Szerintem ez a kitartás elég ritka..
OFF, de első: komolyan csak ennyi volt, hogy 3 perc futás+0 nasi? :o
gratulálok! megkérdezhetem kb mennyi idő után tudtál folyamatosan 30percet futni? nekem elég rossz az állóképességem és ez nagyon elveszi a kedvem minden egyes alkalommal mikor megpróbálkozom a futással :/
/off
na igen 30 úgy értettem, lemaradt a 0 :')
értem. de akkor 15-20 perccel kezdted.
azt hiszem én is nekikezdek lassan megint..
én még csak 15 éves vagyok,de 40 kilót fogytam,teljesen saját erőből és büszke is vagyok ráá :))
amúgy : akkor napi 40-60perc torna és a 90napos diéta :)
Lehetséges bizony! :) Én (23/F) 2009 decemberére értem el a csúcsot kb 180 és 185 között lehettem 183cm magassághoz. Majd jött egy olyan állapot, amikor nem kívántam semmit. Tulajdonképpen pszichés változáson mentem át, s így indult el a fogyás. Eleinte ettem reggel-délben-este, de kevesebbet. Majd elmaradoztak a vacsorák, (heti 1-2). S februárban azt vettem észre, hogy tudok beljebb kapcsolni az övön 1-et. Ekkor már vacsorára csak ananászlé és abonett ment, hogy ne legyen üres a gyomrom. Márciusban már a kollégiumban kezdték észrevenni, hogy kicsit változtam, áprilisban pedig már kisebb nadrágok után kutattam a szekrényemben. Szeptemberben volt újra mérlegelés, kb 1 évvel azelőtt volt utoljára (nem szobamérleg, hanem rendes nagy mérleg, amin a terményt szokták mérni) s a 183 helyett már csak 142-t mutatott. 2011 áprilisáig lementem 131kgra, s azután következett egy kis szünet, egészen szeptember 1.-ig, most folytatom tovább. Nos kb 16 hónap s kb 50 kg. Nagyjából heti alig több mint 1 kg jön ki átlagba (1,3), ami nem tűnik soknak, ám ami jó benne, hogy folyamatosan megvolt ez a csökkenés.
Ahogy én csináltam:
- minden ami lisztből készül
- minden, aminek köze van cukorhoz
messziről elkerültem! max nagyon ritkán, akár hónapok elteltével is csak az "íze végett" fogyasztottam.
Az étrendem:
- minden ami hús :) általában olajban volt sütve, főzve, de én voltam olyan ravasz, hogy leöntöttem róla, s lecsepegtettem. Amit felszívott, az nem ártott.
- minden ami zöldség: a hagymátol a káposztáig nagyobb arányban fogyasztottam az ételekhez, s a házi vegyes-savanyúval egy idő után kiválttottam a köreteket (krumplit is!)
- időzítés: a koliban magamnak készítettem el az ételt, s általában reggeli órákban, 10 ig megettem. otthon ettem reggel keveset, s az ebéddel bezárólag már semmi tömény nem volt. Este pedig ment az abonett (egyébként kenyér helyett ezt ettem) és a 100%-os ananászlé.
Jollehet furán hangzik amit írtam. De a fogyókúra lemondással jár sajnos, enélkül nem megy. A fentiek szerint talán ízetlennek és egyhangúnak tűnik az étrend, de az eredményesség engem kárpótolt, s kaptam erőt hozzá hitem szerint, hogy kitartsak, amikor esetleg rámtört az éhség egy-egy gyorsétterem előtt elhaladva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!