Az a nő, akit ma mutattak a Fókuszban, milyen módszerrel fogyott 50kg-ot 6 hónap alatt?
Itt azt írják, van még valami titok, tegnapi cikk:
Az életmódváltásig igaz, ez a "titkos növény" megint parasztvakítás!!!! Mindenki tudja, hogy a kövér emberek nagy része akaratgyenge és lusta, így aztán mondták az öregasszonynak, hogy hazudja ezt a növény dolgot... aztán majd kiadja könyvben, vagy tablettában és pénzt kereshet vele, mert megint megveszik azok akik nem hajlandóak elhinni, hogy egészséges táplálkozás és mozgás kell a fogyáshoz, meg a jó alakhoz.
Én egyszer elhíztam, életmódot váltottam, fogytam 30 kilót, és azóta kockás hassal és végtelenül sportosan élem az életem... de ha azt mondanám, hogy van egy titkos dolog amit én dolgoztam ki, akkor hazudnék... viszont mindenki azt kérdezné, hogy mi az, és meg se hallanák, hogy EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ÉS SPORT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!