Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az a nő, akit ma mutattak a...

Az a nő, akit ma mutattak a Fókuszban, milyen módszerrel fogyott 50kg-ot 6 hónap alatt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak az étrend váltást mondta, lassan tért át a zöldségekre, egészséges kajára, húsnak csak csirkemellet és halat eszik.
2010. jan. 28. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Életmódváltás. A sok 90-napos idióta meg meresztheti a szemét...
2010. jan. 28. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt elkezdődött volna a műsor én azt mondtam itthon, hogy 100%, hogy életmódváltásról fog beszélni. Igazam lett, meg is jegyeztem, hogy ez a titka a tartós fogyókúrának. Erre jött a csípős megjegyzés, hogy kíváncsi lenni, hogy a mama, meddig fogja bírni azt, hogy csak zöldséget, és gyümölcsöt egyen, kenyeret meg nem... Az én válaszom erre, hogy akármeddig, csinos, szép lett, volt akaratereje változtatni, és minden jel arra utal, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, én se rontom el az alakomat egy szelet kenyérért, csak azért mert társadalmi elvárás. :)
2010. jan. 29. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt azt írják, van még valami titok, tegnapi cikk:

[link]

2010. jan. 29. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Az életmódváltásig igaz, ez a "titkos növény" megint parasztvakítás!!!! Mindenki tudja, hogy a kövér emberek nagy része akaratgyenge és lusta, így aztán mondták az öregasszonynak, hogy hazudja ezt a növény dolgot... aztán majd kiadja könyvben, vagy tablettában és pénzt kereshet vele, mert megint megveszik azok akik nem hajlandóak elhinni, hogy egészséges táplálkozás és mozgás kell a fogyáshoz, meg a jó alakhoz.

Én egyszer elhíztam, életmódot váltottam, fogytam 30 kilót, és azóta kockás hassal és végtelenül sportosan élem az életem... de ha azt mondanám, hogy van egy titkos dolog amit én dolgoztam ki, akkor hazudnék... viszont mindenki azt kérdezné, hogy mi az, és meg se hallanák, hogy EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ÉS SPORT!!!!

2010. jan. 29. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én találtam egy bejegyzés amit ő írt és ott az volt hogy 'egy csokor zöldség zöldjét (gondolom petrezselyem) és 2-3 gerezd fokhagymát rakott natúr joghurtba és azt ette. De hogy mi lesz a titok?! Lehet majd ezt fogják valami bogyó formában árulni :D
2010. jan. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!