140kg vagyok. Hogyan fogyhatnék?
Sziasztok!
19éves lány vagyok, 170cm, 145kg.
1hónap múlva megyek orvoshoz ezzel.
Tönkre tette a túlsúly az életem.
Depressziós vagyok.
Már ott tartok hogy a házból sem mozdulok ki : (
Milyen diétát ajánlanátok? Esetleg hogy csökkentsem az étvágyam? Az egészséges életmódddal tisztában vagyok. De nem bírom betartani sajnos. Valami más tanácsot várnék most.
Csapdában érzem magam és nemtudom hogy szabulhaték..
Kérlek segítsetek!
A kezdet nehéz, ha elkezdesz keveset enni, eleinte nagyon éhesnek fogod érezni magad.
Étkezés előtt 2-3 pohár vizet igyál.
1-2 hónap múlva beáll a szervezet, hozzászokik a kevesebb mennyiségű ételhez és akkor már nem fogod hívánni, hogy többet egyél.
Kezdetnek már az is elég, ha napi 30 percet tempósan sétálsz az utcán, tehát nem andalogva, és pontosan a háromnegyedét eszed mindennek, mint eddig.
Egyébként keress fel egy obezitológust! Az elhízást gyógyító orvosokat hívják így, fog segíteni.
...."Az egészséges életmódddal tisztában vagyok. De nem bírom betartani sajnos. "...
akkor marad a kórház.
Nem kell koplalós diéta mert semmi értelme sincs.
Ha éhezteted magad, a szervezet tartalék üzemmódra fog átkapcsolni és annál rosszabb lesz.
A 160 grammos bevált olyannak, aki ugyanakkora testtömeggel kezdett neki, mint Te.
Széles körben bevált, ha valami egyéb probléma okozza a hízást, akkor lehet, hogy nem válik be.
Nézd meg a hivatkozásokat, amelyeket e témakörben küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!