Ez lehet a diéta miatt? 17/L
Május óta diétázom, eddig 15 kilót adtam le, ami nagyon meg is látszik. Mielőtt elkezdtem volna, mindig talpig feketében jártam, uniszex és férfi bandás pólókat hordtam, amik a kelleténél legalább 2 számmal nagyobbak voltak, plusz acélbetétes bakancsot/fekete tornacipőt. Sosem törődtem különösebben azzal, hogyan nézek ki, sem azelőtt, sem azután, hogy meghíztam volna (13 éves koromig vékonynak számítottam, aztán 4 év alatt felszedtem cirka 35 kilót), mivel mindig is csúnyának láttam magam, annak ellenére, hogy a környezetemben élők folyamatosan ennek ellenkezőjéről győzködtek és győzködnek a mai napig. Sosem sminkeltem magam, ékszert a kabala nyakláncomon kívül nem is hordtam, de amióta életmódot váltottam, elkezdtek érdekelni ezek a dolgok. Azóta alapozót és szempillaspirált használok napi szinten, szedem a szemöldököm, levágattam a hajam, elkezdtem ékszereket hordani és egy pár kék tornacipőt és színes pólókat is vettem, ezúttal nőkre tervezett darabokat, ténylegesen a méretemben.
Ez lehet az életmódváltás hatása? Lehet, hogy emiatt nőtt meg az önbizalmam és jelent meg bennem az igény, hogy törődnek magammal külsőleg is?
Ilyen ez a tinédzser kor :)
Én Eminemes meg Linkin Parkos polókban jártam éjjel nappal... :D
Lehet annak a hatása is,hogy fogytál természetesen de az is valószínű,hogy kezdesz felnőni.
Simán lehet, de az is biztos, hogy nem szereted az acélbetétes bakancsot és az uniszex lezser pólókat. Én igen, szóval én lehetnék bombázó, akkor is azokban járnék sokszor (bár most inkább a túrabakancsot preferálom). Sminkelni macerás, sose tanulom meg talán, motivációm sincs.
De te tipikusabb nő vagy, akit érdekel az ilyesmi, csak eddig nem mert élni vele (nem értem, sokan 50 kiló plusszal is sminkelnek és nőies ruhákat hordanak, de tiniként valahogy nem jutottál el odáig eddig, ez végülis hihető, ez egy furcsa korszak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!