Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki fogyott csupan azzal hogy...

Ki fogyott csupan azzal hogy nem evett este 6 utan?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sokan hulyesegnek tartjak hogy este 6 utan nem eszik aki dietazik. Ha lehet az ilyen kommenteket mellozetek. :)

Tehat van aki csupan azzal fogyott hogy este 6 utan nem evett?

2017. aug. 22. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokaig probalkoztam.Nem is ismertem hogyan kell rendesen fogyokurazni..aztan elolvastam es igazabol tokmindegy eszel e utana csak a keretet ne lepd tul.Este 10kor is ehetsz ha belefersz a napi limitedbe.De lehetetlen azzal fogyni hogy 6utan nem eszel:/ Tapasztalat!
2017. aug. 22. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem rossz módszer, ha meg tudom csinálni és elég jól választom meg a másik időpontot, hogy mi ELŐTT ne egyek.

5:30-nál már jó eséllyel sikeres lenne, csak azt szabad akaratból nem csinálom.

3 órakor kezdve az evést jó étrend és odafigyelés mellett szintén jó (jelenleg ez a terv, néha összejön, néha nem. minél nagyobb a deficitem, annál nehezebb).

Önmagában is ad esélyeket, mivél én este szoktam elszállni, de azért az kevés, semmibe sem kerül korábbra átállnom és egyszerre is betolom a napi adagot, nem gond.

Emberfüggő, hogy mit ér az ilyesmi.

Van, aki csak éhezne egész este és éjjel, annak ez rossz ötlet. Ki hogyan tudja összehozni a deficitet kényelmesen...

2017. aug. 22. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kipróbáltam és nem fogytam. Az volt a hiba hogy napközben toltam be a kaját tehát az nem segített hogy 6 után nem. Képzeld még azt az agyrémet is kipróbáltam hogy reggeli és délben ebéd és utána semmi. Természetesen ezzel sem fogytam mert nem tartható. Most jó nyomon járok. Sportolok , nem zabálok, és a vacsorám este 8 körül van. Láss csodát már fogytam 10 kilót. Szóval ha kevesebbet eszel akkor akármikor ehetsz, fogysz. Ha többet eszel mint amire szükséged van, és hat után nem eszel , akkor sem fogysz akár még hízhatsz is.
2017. aug. 22. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana ennek a módszernek a nevét átírni, mivel nem mindenki fekszik, és kel ugyanabban az időben. Ha én mondjuk hajnali 4-kor fekszek le, és 12-kor kelek, akkor marhára éhes lennék, ha este hat után nem ennék.
2017. aug. 22. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit az előző írt, jogos, de emberfüggő. Ha jól osztom el az ételemet és laktató ételeket eszem, akkor lefekvéskor általában még nem vagyok éhes akkor sem, ha 10 órája volt az utolsó étkezésem (s garantáltan jóllakottan kelek, ez nagyon szerencsés). A természetes adottságainkat s a testünk aktuális működését nem árt figyelembe venni. Kevesen vagyunk született időszakos böjtölők, de van, aki bele tud tanulni s van, akinek csak szenvedés az egész.

S ott vannak az éjszaka dolgozók is... Van, aki azok közül sem eszik 6-8 után, mert nem tud, de mások éheznének úgy.

2017. aug. 22. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el hogy hisz valaki ekkora baromságban. 6 után nem lesz 2x annyi kalória egy ételben se hidd el

Illetve ha délutáni műszakot tol valaki akkor éhenhal mert éjjel ér haza? Csak a kalóriák száma számít. Különben éjjel tankolna kocsit is mindenki ennyi erővel..

2017. aug. 22. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A 6 óra valami varázslatos időpont? Tök mindegy hogy nappalos vagy éjszakás vagyok, 10-kor vagy éjfélkor fekszem le és hogy milyen aktív a napom? Ne higgyetek ilyen hülyeségnek.
2017. aug. 22. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Senki.
2017. aug. 23. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:

#6: Nyilván a kalória mindig ugyanúgy megvan az ételben, itt nem arról a hiedelemről van szó, hogy az esti evés hizlal. Aki amiatt csinálja a fentit, az butaság, persze.

Az időbeli korlátozás sokaknak igenis meghozza vagy legalább segíti a deficitet. Én szigorú korlát nélkül nem tudok fogyni szabad akaratból (laza korlátot pedig szintén képtelen vagyok tartani). A konkrét időpont egyéni és jó esetben kissé rugalmas is. Nekem az evési ablak mérete számít, annak van értelme, de lehet, hogy másnak is, csak egyszerűbb kezelnie a konkrét időpontot.

Az engem is zavar kissé, hogy ezt a 6 órát egyesek dogmaként kezelik s úgy néznek rá, mintha bármi garanciát adna... De ez az ő bajuk. Ez egy trükk, ami kinek remek, kinek pocsék ötlet. Ha nem akarok kalóriát számolni (márpedig az nem embernek való), akkor muszáj bevezetnem egy efféle végső időpontot a jó étrendem mellé és voila, fogyok. Egyesek elhagyják a kenyeret és fogynak, pedig az ugyanúgy csak egy apróság, de az adott embernek elhozza a deficitet. Ha valakinek ez segít, s nem árt neki, miért ne csinálná?

2017. aug. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!