Fogyott itt már úgy valaki, hogy este hat után nem evett?
Felejtsük már el ez az este hat után nem eszek hülyeséget...
Nem az a lényeg, hogy hány órakor eszel, hanem az, hogy mikor fekszel le. Ha este 7-kor már ágyban vagy és este 17:50 perckor még vacsorázol ugyanúgy nem értél el semmit. Viszont, ha valamiért csak este 10-kor kerülsz ágyba (munka, tanulás) akkor ehetsz fél hétkor is.
A lényeg, hogy lefekvés előtt 2, de legjobb 3 órával enni utoljára. Hogy a szervezet fel tudja dolgozni a bevitt táplálékot még mielőtt nyugalmi állapotba (lefekszel, elalszol) kerül.
Deggial: :D :D
5-öst alátámasztom, szintén éjfél körül fekszem, 10-11 körül vacsiztam mindig, eddig 30 kilót fogytam, még hátravan 20-25.
Hagy ne irjam mar le egy havi menumet:D
Reggeli: tk kifli, sajtkrem
Tizorai: alma
Ebed: valtozo, minden dietasan elkeszitve
Uzsi: feherjeturmix
Vacsi: ugyanaz, mint az ebed, kisebb adagban.
Osszesen 1300 kaloriat eszek.
Ez hülyeség szerintem is.
Én pl ma ezeket ettem:
Fél8-1 teljes kiőrlésű kifli-fittness graham, a tetején tökmag a tésztájában pedig lenmag volt, 1 főtt tojással, 2 szelet mozzarella sajttal és kígyó uborkával, 1 kv cukor nélkül
Fél 10-1 nagy alma reszelve, összekeverve 15dkg túróval
Fél2-zöldborsó leves-tészta nélkül, 1 adag tojásos. csirkemelles rizottó tetején reszelt sajt-ez nagy adag volt, mert soknak tűnt:)-Munkahelyi ételek
Vacsora fél7-ragu leves-pulykahús, zöldborsó, répa, máj-ezekből volt csinálva, ebből 1 adag
2 szelet sonka 1 paradicsom, pár szelet paprika
2 liter víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!