Számít a kalória a zöldségeknél is?
Persze, hogy számít, energia az is. Semmi különös nincs abban, hogy téged nem laktat, engem sem laktat és én több kilóra gondolok ilyenkor, zsírral készítve. Engem a kalória laktat, főleg ha nem szénhidrátból jön, az, hogy a térfogat mennyi, szinte teljesen mellékes. Ha igazán komolyan veszem a fogyást, csökkentenem érdemes a zöldséget (így is marad bőven, szeretem őket nagyon), de főleg a gyümölcsöt. Tapasztald ki, neked mi működik.
Az nem gond, ha nagy adag kell egyszerre, van, aki ilyen és nem változik, nem tudja kikapcsolni. Amíg nem eszel a nap folyamán túl sokat az aktivitásodhoz s céljaidhoz s nem nehezülsz el tőle vagy valami, nem gond.
Hogy a 6000 kcaltól hízol-e s főleg mennyit, mert kb. tuti, hogy igen, nem lehet tudni. Nagyon sokat biztos nem, de hogy fél kilót vagy 2 dekát... Ez változó. Felesleges kiragadott napokat nézni, az átlagbevitel többet számít, bár nagyon sok kalóriaplusz egyetlen nap nem tud úgy lerakódni, mint elosztva.
Nehezen tudom elképzelni,hogy 9000 kcal-t betoltál de ki tudja, elég sok a zsír azokban amit felsoroltál és az igen megdobja az értéket.
Nekem eddig 4000 volt a max de én attól is rosszul voltam, nem tudtam volna többet enni.
167 cm/57 kg
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!