Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Számít a kalória a zöldségekné...

Számít a kalória a zöldségeknél is?

Figyelt kérdés
Ha csak zöldséget meg kevesebb gyümölcsöt eszem,de kb 2000kaloriat,akkor hizni fogok vagy zoldsegbol ehetek annyit amennyi jolesik? Kb egy hetig csak zoldseg -gyumolcsot ettem és fogytam(kb 1000-1600kcal között) ma viszont egesznap csak zabaltam rengeteget,nagyon faj is egesznap a hasam,mert feszul,mozogni nem birok,de csak tomtem magamba sült hust,házi füstölt májast,töltött kaposztat, házi szalámit,majonezt,kekszet,csokit,zsiros tejfölt,cukros lekvart...(szerintem 6000kaloria vagy tobb siman megvan) akkor hizni fogok? 172cm 50kilo vagyok,nő. És ha eszem miért nem érem be kis adaggal? Ki van tágulva a gyomrom,egyszerre csak nagy adagot tudok enni,mert mig bem eszem tele magam tör a nyavaja es aludni se tudok,mit tegyek ellene ?

2017. aug. 20. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
A kalória számít - és éppen azért javasolt több zödlségfélét fogyasztani, ha fogyni akarsz, mert laktat és kevés kalóriát tartalmaz, tehát nem az számít, hoyg mennyire van tele a hasad!
2017. aug. 20. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos engem nem laktat. Normalis,hogy megeszek 2 nagy szal nyers repat, egy hatalmas adag padlizsánkrémet (padlizsan+so+hagyma)uborkasalataval(ubi+ecet+so+edesito+viz) meg paradicsommal es parolt repaval utana kb egy fel kilo dinnyet meg sok kicsi almat és még mindig csak ennék...:/
2017. aug. 20. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy számít, energia az is. Semmi különös nincs abban, hogy téged nem laktat, engem sem laktat és én több kilóra gondolok ilyenkor, zsírral készítve. Engem a kalória laktat, főleg ha nem szénhidrátból jön, az, hogy a térfogat mennyi, szinte teljesen mellékes. Ha igazán komolyan veszem a fogyást, csökkentenem érdemes a zöldséget (így is marad bőven, szeretem őket nagyon), de főleg a gyümölcsöt. Tapasztald ki, neked mi működik.

Az nem gond, ha nagy adag kell egyszerre, van, aki ilyen és nem változik, nem tudja kikapcsolni. Amíg nem eszel a nap folyamán túl sokat az aktivitásodhoz s céljaidhoz s nem nehezülsz el tőle vagy valami, nem gond.

Hogy a 6000 kcaltól hízol-e s főleg mennyit, mert kb. tuti, hogy igen, nem lehet tudni. Nagyon sokat biztos nem, de hogy fél kilót vagy 2 dekát... Ez változó. Felesleges kiragadott napokat nézni, az átlagbevitel többet számít, bár nagyon sok kalóriaplusz egyetlen nap nem tud úgy lerakódni, mint elosztva.

2017. aug. 20. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
(Több kiló alatt azért másfelet értek, mert több nem szokott belém férni véges időn belül.)
2017. aug. 20. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Most nagyjabol osszeszamoltam kaloriabazison,nem pontos es 9000kaloriat ir :o lehetseges,hogy ennyit ettem volna ma? Azt mondjak 7000kcal kell egy kilo hizashos. Akkor egy kilot tuti hiztam?
2017. aug. 20. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Nehezen tudom elképzelni,hogy 9000 kcal-t betoltál de ki tudja, elég sok a zsír azokban amit felsoroltál és az igen megdobja az értéket.

Nekem eddig 4000 volt a max de én attól is rosszul voltam, nem tudtam volna többet enni.

167 cm/57 kg

N

2017. aug. 21. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
172centisen 50kg-mal nem csoda, hogy erős ehetnéked van, nagy adagokat kívánsz.
2017. aug. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!