5 km sétáltam 1 óra alatt ez jónak számít?
Figyelt kérdés
156 cm 91 kg nő vagyok.2017. aug. 20. 08:50
11/15 anonim válasza:
Ne halgass azokra, akik probalnak lehúzni. Ők meg nem jutottak el arra a szintre ahol Te tartasz, és a fotleból kiabalnak.
Teljesen jó tempót mentél.... a lényeg, hogy ne add fel. Sétálj ma is, sétálj holnap is.... ha.mar érzed, akkor növeld a távot tempót... jó lesz ez... kitartást
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. aug. 20. 13:05
13/15 anonim válasza:
Ez teljesen normális, persze van, aki lassabb. Hegynek fel ez nálam kiváló eredmény lenne, ott leesik kissé a sebességem.
Persze, hogy ér valamit, mozogsz, az jó :) Jó esetben pedig kint vagy a friss levegőn, szép helyeken, én nem bírnám ki séták nélkül.
14/15 anonim válasza:
Fogyni persze nem elsősorban ettől fogsz. Sokáig heti 70 km-t gyalogoltam, s nem fogytam, mert nem ettem deficitben. Ennyi mozgást könnyű ellensúlyozni evéssel, de ha ügyelsz, akkor nagy segítséget jelent napi párszáz kcal plusz keret is :)
15/15 anonim válasza:
Teljesen jó,így tovább :)
Ne hagyd abba,ahogy mennek le a kilók egyre gyorsabb leszel, megéri ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!