Életmódváltáshoz mik azok az "alap" élelmiszerek, amiknek szerintetek lenni kell otthon?
Kezdő életmódváltó vagyok, vásároltam zabot, édesítőnek eritritet, kókuszolajat, quinoát, amarántot, kölest, mindig van itthon csirkemell, természetesen friss és fagyasztott zöldség, gyümölcs. Mi az, ami nektek elengedhetetlen az étkezéshez?
Az életmódváltásom célja elsősorban a fogyás és az egészség megőrzése.
Köszi a válaszokat!
Az életmódváltásnál a felsoroltjaid mind másodlagosak!
Nem elég az egészségesnek titulált élelmiszerek fogyasztása, hanem testi-lelki-szellemi változtatásra van szükség.
Ha nem mozgasz rendszeresen (séta, kocogás...), hiába olvasgatod a kalória-táblázatot egész nap a fotelben tespedve, sem nem fogyaszt, sem nem izmosít.
haladó életmódváltóktól kérsz tanácsot????
Azoktól akik már 3 éve folyamatosan változtatják az életmódjukat???
Miért nem azoktól akik minden héten mennek végleges szőrtelenítésre?
Peoplpeplz...
Ha valaki nem akar változtatni semmin, akkor azért húzzák le, ha meg akar, akkor egyből belekötnek, hogy elvegyék az önbizalmát meg a kedvét...
"hiába olvasgatod a kalória-táblázatot egész nap a fotelben tespedve, sem nem fogyaszt, sem nem izmosít." - ahogyan a GYIK-en való okoskodás sem. Egyébként a mozgásról nem is írt, honnan tudod, hogy tesped?
Kérdező, én nem eszem húst, szóval nálam a tojás, túró, joghurt, tejsavó protein (szója, tofu - de ez téged nem érint) alap, na meg a csicseriborsó.
Leginkább a kínait és a thai kajákat kedvelem, úgyhogy ezekhez mindenféle fűszer és szósz.
Amúgy nem érdemes mindent egyszerre megváltoztatni, apró lépésekben haladj. Én 12 éve kezdtem el egészségesebben enni, akkoriban a salátákat még utáltam. Nagy nehezen azokat sikerült megszoknom, amik tocsogtak a joghurtos-majonézes öntetekben (habár ezek házilag készültek). Ma már olyan minimál vagyok, hogy sokszor alig dolgozom fel az ételeket, nagyon sok mindent eszek nyersen/simán főzve-sütve mindenféle kombinálás nélkül. De az ízlés megváltozásához azért sok idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!