Ma már teljesen alap, hogy otthon van internet?
Ezt nem magunk miatt kerdezem, nekunk van, mirol irnek :D
Csak lehet, hogy valaki nem teheti ezt meg, hogy elofizessen. Pl. Éppen csak kenyérre futja havonta. Arról nem is beszelve hogy internet havi 3-4-5-6 ezer forint, de ehhez ugye kell is valamilyen eszkoz. Pl. Laptop, Pc, okostelo...
De manapság már mindenhez kell net. Most főleg az E-naplón vagyok kiakadva. Ha valakinek nincs internete, akkor hogy tud tajekozodni a gyerekerol??? Van hely, ahol ilyen esetben papiton tajekoztatnak, de ahova a gyerekem jar gimi, ott nincs. Akkor ez most teljesen általános: otthon van gép meg net.
És félre ne értsetek, nem vagyok technofób. Sőt felnőtt létemre GTA V, CS:GO, Rainbow six siege minden nap. És a munkám is erről szól, programozó vagyok.
Könyvtárba bárki mehet.
A suliba bemehet a szülő és használhatja a sulis könyvtári(vagy ahol nálatok van) gépet és megnézheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!