Természetesen oda is fogsz hízni. Én azonban biztos ami biztos alapon javasolnám a súlyokkal guggolást, kitörést stb, nyugi, ettől sem lesz nagy a feneked, csak szép kerek, és feszes, mérettől függetlenül! :)
22L
2017. aug. 17. 11:51
2/8 anonim válasza:
Hány kilóra fogytál a hány centidhez? Mi számít anorexiásnak neked? Biciklizz, guggolj, kitöréseket csinálj, szökdelj, meg vannak ilyen applikációk, ahol direkt fenékre vannak ilyen gyakorlatok
2017. aug. 17. 12:57
3/8 anonim válasza:
Na öröm az ürömben (sajnálom az anorexiát természetesen), de most elkezdhetsz izmot építeni és alakot formálni, és szebb leszel, mint valaha. Persze ettől független sajnálom az egész tortúrát amin átestél eddig.
A legjobb az lenne, ha van rá kereted, hogy keresel egy személyi edzőt, akivel nyíltan beszélhetsz erről a problémáról és együtt kezdtek az alakformálással valamit.
2017. aug. 17. 14:16
4/8 A kérdező kommentje:
172cm/41kg :(
Sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy szemelyiedzohoz jarjak...
Köszönöm szepen a valaszokat!:)
2017. aug. 17. 15:47
5/8 anonim válasza:
Jesszus!20 kiloval nehezebb vagyok nalad es nekemnis azt mondjak nincs rajtam felesleg. 171cm vagyok. Nagyon vekony lehetsz. Nyilvan vissza fog menni fenekre is de eddzel is melle hogy meg szebb legyen mint volt 😉
2017. aug. 18. 14:48
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. aug. 18. 20:46
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet még szép feneked, és csak 2 dolgot kell tenned érte: fehérjedúsan táplálkozni és fenékre edzeni. Ne legyél türelmetlen: egy hónap alatt nem lesz görögdinnye formájú a feneked. Vannak 1 hónapos popsi edzéstervek, csak egy közös bajuk van: a gyakorlatban nem funkcionálnak. Edzél keményen egész évben. Az Internet (youtube) tele van gyakorlatokkal. Ha mégis tanácstalan vagy, írjál privit. Én is szépen lefogytam, és böven kellett popsira dolgoznom... De megérte. Sok sikert és kitartást kívánok a célod eléréséhez!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!