Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fenekem alatt háj van....

A fenekem alatt háj van. Szerintem ha ráedzenék eltünne. A nyár alatt lehetne szép formás fenekem?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya ezért rövidnadrágot se merek felvenni. Most kaptam egyet de túl rövid, kilátszik és másikat biztos nem kapok.
2017. jún. 11. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Célzott edzés és egy kis futás. 2-3 hét alatt lehet már változás, és ha kitartó vagy, őszre neked lesz a legjobb feneked a környéken.
2017. jún. 11. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj de kedves vagy! :) Köszönöm a válaszod? És mennyit eddzek? Naponta? Hogyan?
2017. jún. 11. 16:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Valaki?
2017. jún. 11. 16:54
 4/7 sweetchocolate válasza:

Szerintem nincs helyi zsiregetes, vagyis ha futsz, nem biztos hogy pont a fenekedrol tunik el eloszor a zsirreteg. Lehet hogy eloszor a karpdrol, hasadrol, combodrol, es utanna a fenek. De lehet hogy teljesen mas sorrendben. Ha edzel fenekre, kisebb ugy gondolom nem lesz, de a farizmot megedzed vele. Mozgassal es megfelelo etrenddel le tudsz fogyni, amennyiben nincs komolyabb betegseged ( pl cukorbetegseg) ami miatt oda kene jobban figyelni.

23/f

2017. jún. 11. 17:05
 5/7 sweetchocolate válasza:
karodrol
2017. jún. 11. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazából az sem árt :) Csak ez nagyon zavar! Nem tudok egy csinos rövidgatyát felvenni, mert a fenekem alatt egy hájcsík van!
2017. jún. 11. 17:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy normális méretű a popóm és nem is annyira hájas, csak alatta van
2017. jún. 11. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!