A fenekem alatt háj van. Szerintem ha ráedzenék eltünne. A nyár alatt lehetne szép formás fenekem?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya ezért rövidnadrágot se merek felvenni. Most kaptam egyet de túl rövid, kilátszik és másikat biztos nem kapok.2017. jún. 11. 16:23
1/7 anonim válasza:
Igen, lehet. Célzott edzés és egy kis futás. 2-3 hét alatt lehet már változás, és ha kitartó vagy, őszre neked lesz a legjobb feneked a környéken.
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj de kedves vagy! :) Köszönöm a válaszod? És mennyit eddzek? Naponta? Hogyan?
2017. jún. 11. 16:48
3/7 A kérdező kommentje:
Valaki?
2017. jún. 11. 16:54
4/7 sweetchocolate válasza:
Szerintem nincs helyi zsiregetes, vagyis ha futsz, nem biztos hogy pont a fenekedrol tunik el eloszor a zsirreteg. Lehet hogy eloszor a karpdrol, hasadrol, combodrol, es utanna a fenek. De lehet hogy teljesen mas sorrendben. Ha edzel fenekre, kisebb ugy gondolom nem lesz, de a farizmot megedzed vele. Mozgassal es megfelelo etrenddel le tudsz fogyni, amennyiben nincs komolyabb betegseged ( pl cukorbetegseg) ami miatt oda kene jobban figyelni.
23/f
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából az sem árt :) Csak ez nagyon zavar! Nem tudok egy csinos rövidgatyát felvenni, mert a fenekem alatt egy hájcsík van!
2017. jún. 11. 17:12
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy normális méretű a popóm és nem is annyira hájas, csak alatta van
2017. jún. 11. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!