Lanyok, nok! Mivel kell kezdeni a fogyast?
Nem muszaj átváltanod vegán életmódra, inkább sok halat egyél, valamint csirke és pulykahúst, ezekben rengeteg a fehérje, és segítik az izomnövekedést is. Köretnek salátát egyel, vagy rizst, inkább barnát, de a fehér is jó. Nekem a kedvencem, amilyet a kínai kajaldakban is kapni rizst, ilyen hosszú szemű, és sokkal finomabb, mint a többi.
A nasit próbált gyümölcsökkel kitölteni, a sok joghurt is nagyon sokat tud segiteni, valamint a tejtermékek, joghurtitalok, tejsavóitalok, zabkasa stb.
A kulcs tényleg az, hogy sokszor egyel keveset, és akkor párszor még akár bűnözhetsz is. :)
Sportban pedig a gyors futás-séta ismétléseket ajánlanám, mert nagyon felpörgeti az anyagcserét, és nagyon sok kalóriát éget, valamint a biciklizés is jó, és az úszást is tudnám ajánlani. Valamint sok sok kardió.
Nekem ezek segítettek, 25 kilótól szabadultam meg. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!