Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tojás az ugye nem hízlal?...

A tojás az ugye nem hízlal? Rántotta meg ilyesmi?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Fehérje.
2010. máj. 24. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
A lágytojás, de főleg a keménytojás az, ami nem hízlal. A rántotta viszont igen, mert valamennyi zsiradék mindenképpen kell hozzá, de egyébként sem ajánlott, ha fogyózol. A rántottát a diétás orvosok vagy szakértők általában ellenzik.
2010. máj. 24. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
ha fogyózol nem rossz, de nem szabad túlzásba vinni, a koleszerin miatt, ha rántottát eszel, több kcal, mert zsíradék kell hozzá, de olivaolajjal még elmegy
2010. máj. 24. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
vagy teflonban zsiradék nélkül...
2010. máj. 24. 16:38
 5/8 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
100%

A tojás jó, tele van hasznos fehérjékkel, szénhidrátokkal és zsírral. 1 db kb 70 Kcal. A rántottánál arra ügyelj, hogy a tojás fölszívja az olajat, amin sütöd. 1 evőkanál étolaj meg kb. 100 Kcal.

A főtt tojás tökéletes, a teflonban sütött rántotta sem, mert nem adtál hozzá semmit.

Én amúgy 3 tojást szoktam megsütni 1 evőkanál olajjal, ez 300 Kcal, meg egy szelet kenyér, és még mindig csak 500 Kcal.

2010. máj. 24. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ilyen rántottaszerű dolgot szoktam készíteni mikróban: felvered a tojást, beledobsz paradicsomot, hagymát, meg amit szeretnél, zsiradék nélkül berakod a mikróba, pár perc alatt kész. Ilyen felfújt állaga lesz.
2010. máj. 25. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
A tojás úgy önmagában nem hízlal, viszont ha kenyér nélkül eszed, akkor könynedén hazavághatja az epédet. Ezért ajánlott teljes kiőrlésű magos kennyérrel enni ha fogyózol.
2010. máj. 26. 11:05
 8/8 Liz* válasza:
Szerintem is magvas v barna kenyérrel egyél! Én is szoktam, de csak reggelre így napközben vagy ha van időm le tudom tornászni.
2010. aug. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!