HA 1órától nem eszek semmit, és mozgok kicsit fogyni fogok?
ez nem fogyókúra inkább koplalás...nem hinném, hogy sokáig bírná ezt a szervezeted. Inkább többször egyél keveset és sportolj.
És ne ebbe a kategóriába írj.
És szerinted ha 1 órától nem eszel...hogy fogod bírni a mozgást? Tudniillik a mozgáshoz energia kell, amit a szervezetünk a szénhidrátból nyer...és ha nincs megfelelő mennyiségű szénhidrát...előbb-utóbb az izomból a fehérjét fogja kivonni...!
Ésszel! Kérem szépen ésszel!
Arról nem is beszélve, hogy előbb vagy utóbb újra enni fogsz...és mivel korábban éheztetted a szervezeted, ezt "megjegyzi" és utána még a kevés szénhidráttól is felszedsz majd 10 kg-t...!
Bőven elég, ha 17 után nem eszel szénhidrátot, hanem zöldséget és gyümölcsöt! A lényeg a mozgáson van! Meg igyál sokat, mert a megfelelő folyadék mennyiség is nagyon fontos...! Kiváló sport szerintem a futás...ingyen van, akkor mész, amikor akarsz, és jól megmozgat..., de csinálhatsz többféle sportot is...
Sok sikert!!!
13:48 as vagyok...
Azt elfelejtettem írni, hogy sokszor egyél keveset...
A legideálisabb a napi 5x étkezés...a reggelid legyen a legtöbb...
A szervezet így sokkal hasznosabban tudja feldolgozni a tápanyagokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!