Szerintetek ez fogyaszthat?
Aha, egy zenei CD köztudottan fogyaszt.
Ezért baromi vékony az összes lemezbolt tulajdonos ill. eladó.
2010. máj. 24. 13:12
2/11 A kérdező kommentje:
fitness DVD te észlény -.-
minden mozgás jót tesz...az első meg tanuljon meg angolul, vagy ne kommenteljen :D
2010. máj. 24. 13:33
Rájöttem én is, de talán az ilyen xarságok helyett el kéne menni és edzeni banye?? bemész a fitnesz terembe és futsz a gépen, vagy lemész a margitszigetre és futsz, vagy kimész a házból és futsz... látsz közöset ezekben?
2010. máj. 24. 13:34
5/11 A kérdező kommentje:
képzeld futok is de nem futhatok mindennap mer szét is menne a térdem ezért csinálom ezt meg a futást felváltva ismét megmutatkozott az intelligencia szinted...edzőtermet meg nem mindenki engedheti meg magának...
6/11 A kérdező kommentje:
ja és mi volna ha 110 kg lennék?akkor nem is szabadna futnom :D... a méreteim azonban 168 cm /51 kg csak pár kiló hiányzik nem hiszem h kondiban kéne izzadnom h elérjem..
Pont a pénz miatt irtam, hogy menj ki a margitszigetre és fuss. Az ugyanis ingyenes. (ha vidéki vagy, akkor pedig az utolsó alternativámat ajánlanám figyelmedbe)
Heti 4-5 futást egyébként birnia kell a térdednek, gond nélkül. Az enyémek heti 5-6-ot is birnak, de valóban ismerek olyat, akinek ez sok. Mindenesetre ha heti 4-5x futsz, odafigyelsz az étkezésedre, akkor igenis le kell mennie az extrának, ennyi edzés elég. (a diéta azért fontos, mert futáskor jó esetben elégetsz 400-500 kalóriát, azt viszont hip-hop pótolná a szervezeted.. Ez mindössze 1 szelet csoki, vagy egy szelet mogyoróvajas kenyér, ha ennyivel többet eszel, mint edzéses korszak előtti napokon, akkor bizony nem sokat fogsz elérni.)
A ketteske meg egy lúzer, de felvágás lenne megindokolni, hogy miért tévedett hatalmasat :]
2010. máj. 24. 13:50
A 110 kg-ra meg: haverom pont ennyi volt és érdekes módon tudott futni, meglepően gyorsan... De ha tényleg erősen túlsúlyos valaki, akkor kocogjon, vagy sétáljon, csak akkor arányosan annyival több ideig (fél órás 10 km/h-s futás kiváltható 1 óra 5 km/h-s kocogással, vagy 5 óra közepes gyaloglással (2 km/h) = túrázás)
2010. máj. 24. 13:52
9/11 A kérdező kommentje:
heti 4x futok 1 órát ez alap de ez csak 4 nap a többi 3 se akarok lustulni és ez ahogy végig mozogtam(pump it up- aeroburn) jobban megizzaszt mint a futás és szerintem a többi napra megfelelő lenne 70 perc aerobic mivel alig van rajtam felesleg sőt valaki kevésnek találja 168 cm-hez az 51 kg-ot de ha van rajtam akkor van és nem akarom a csodadiétát várni vagy koplalni
10/11 A kérdező kommentje:
ne idegelj ,hogy lennék túlsúlyos 168 cm/51-50 kg-al? -.- de köztudott hogy a mindennapi futás nagyon megrongálhatja az izületeket
Kapcsolódó kérdések: