Ha kicsit többet eszek, máris hízok, miért?
Eddig 1800 kaloriat ettem semmi problema nem volt aztan 1 ev utan valami oknal fogva 5 kilot hiztam.(55kg) Elkezdtem dietazni es szepen lassan leadtam 3 kilot (52kg) ugy hogy 1200-1300 kaloriat ettem, de ha kicsit tobbet eszek, mondjuk 1400 kaloriat mar vissza is jon 1 kilo. Nem ertem hiszen rengeteget edzek es egeszsegesen eszem. Oda figyelek a makrotapanyagok mennyisegere is. Miert lehet ez???
17/L
Lehet csak glikogént vesznek fel az izmaid, és nem zsírt.
A testzsírszázalékod is nő?
Azt nem tudom hogy a testzsirszazalekom is no e, de 2 napoal ezelott majdhogynem kockas vagy inkabb szalkas volt a hasam ma meg latom rajta a zsirt
Mit jelent pontosan az hkgy glikogent vesz fel?
csak a kalóriát figyeld. Állj át 1400 ra, vagy még lejjebb.
Túlságosan figyelsz mindenre.
Csak a bevitt kalóriára figyelj, és akkor ehetsz mindent(ami a keretbe belefér)
Amúgy jó a szervezeted, próbál tartalékolni. Úgyhogy ne vidd túlzásba. Ne feledd, fejlődésben lévő (fiatal)NŐ vagy!és soha ne éhezz!
Nem hízhatsz 1400 kcal és sok edzés mellett, sok edzés nagy részét elviszi s akkor mi van az alap kalóriaigényeddel, ami ha 1000 kcal alatti, akkor vagy pici vagy, vagy nagyon el van tolva benned valami...?
1 kiló visszajövetelét a mérlegen nem láthatod, hisz annnál sokkal többet ingadozik a súlyod. Centiben sem láthatod, mert némi víz is tehet róla.
Mindenesetre a számok nem jönnek ki sehogysem, így erősen kétlem, hogy híznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!