Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha kicsit többet eszek, máris...

Ha kicsit többet eszek, máris hízok, miért?

Figyelt kérdés

Eddig 1800 kaloriat ettem semmi problema nem volt aztan 1 ev utan valami oknal fogva 5 kilot hiztam.(55kg) Elkezdtem dietazni es szepen lassan leadtam 3 kilot (52kg) ugy hogy 1200-1300 kaloriat ettem, de ha kicsit tobbet eszek, mondjuk 1400 kaloriat mar vissza is jon 1 kilo. Nem ertem hiszen rengeteget edzek es egeszsegesen eszem. Oda figyelek a makrotapanyagok mennyisegere is. Miert lehet ez???

17/L

2017. aug. 10. 06:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet csak glikogént vesznek fel az izmaid, és nem zsírt.

A testzsírszázalékod is nő?

2017. aug. 10. 06:34
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom hogy a testzsirszazalekom is no e, de 2 napoal ezelott majdhogynem kockas vagy inkabb szalkas volt a hasam ma meg latom rajta a zsirt

Mit jelent pontosan az hkgy glikogent vesz fel?

2017. aug. 10. 06:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Fejlődsz még 17 évesen! Változik a tested.
2017. aug. 10. 07:22
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Mozogni kellene sokkal többet.
2017. aug. 10. 08:16
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

csak a kalóriát figyeld. Állj át 1400 ra, vagy még lejjebb.

Túlságosan figyelsz mindenre.

Csak a bevitt kalóriára figyelj, és akkor ehetsz mindent(ami a keretbe belefér)

Amúgy jó a szervezeted, próbál tartalékolni. Úgyhogy ne vidd túlzásba. Ne feledd, fejlődésben lévő (fiatal)NŐ vagy!és soha ne éhezz!

2017. aug. 10. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel 1200 koplalás.
2017. aug. 10. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány cm vagy? Miért vagy ilyen mániákus a súlyodat illetően? Versenyző vagy?
2017. aug. 10. 11:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Rengeteget edzek, ennel tobbet mar nem tudok mert kikeszulok. Nem fogok orok eletembe 1300 kalorian elni. Elegem van. Tavaly teljesen szalkas voltam 1800 kaloriaval most meg 1400nal mar hizok.... pedig sokkal durvabban edzek
2017. aug. 10. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem hízhatsz 1400 kcal és sok edzés mellett, sok edzés nagy részét elviszi s akkor mi van az alap kalóriaigényeddel, ami ha 1000 kcal alatti, akkor vagy pici vagy, vagy nagyon el van tolva benned valami...?

1 kiló visszajövetelét a mérlegen nem láthatod, hisz annnál sokkal többet ingadozik a súlyod. Centiben sem láthatod, mert némi víz is tehet róla.

Mindenesetre a számok nem jönnek ki sehogysem, így erősen kétlem, hogy híznál.

2017. aug. 10. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!