Reggelire ettem levest, azóta semmit, kimentem focizni 3 óra hosszát, este 9-kor értem haza, megéheztem, ehetek egy tányér tejberízst?
Tökmindegy mikor eszel, csak ha lefekvés előtt, akkor valószínűleg rosszul fogsz aludni, de ez fogyás szempontjából mindegy.
Amit csinálsz hülyeség. Ha már eljutottál a kalóriabázisig nem értem hogy lehet, hogy csak egy kis levest ettél egész nap. a tested alapból eléget kb 2000 kalóriát (attól függ mekkora vagy), ehhez még ez a foci, és szinte nem vittél be SEMMIT. Nagyon nagy hülyeséget csinálsz.
A tejberizs elég rossz ötlet, kb. cukor cukorral, de te tudod. A semminél mindenesetre jobb.
De jobban jársz, ha valami fehérjét eszel zöldséggel, én még mellédobnék 1000 kcal zsírt vagy szénhidrátot is, különben aludni se tudnék az éhségtől (bár ez változó, meginterjúvolnám magam, hogy mennyire vagyok éhes), de nem tudom, neked mi a jó.
1-1 nap persze akár böjtölhetsz is nagyon ritkán, ha nagyon nem bírsz enni, nem muszáj, de az ember ilyenkor általában éhes, a sok mozgás miatt pedig mégiscsak javallott az evés... Böjtben nem szoktak edzeni.
Ha ilyen keveset eszel, akkor a szervezeted beáll raktározó üzemmódba, és még többet fogsz hízni, mint előtte.
A megoldás: intenzív sport, elegendő kaja, de az minőségi legyen: sok zöldség, kevesebb szénhidrát és cukor, plusz vitaminok, fehérje. Jó minőségű hús, tojás, olajos magvak.
Húsleves meg tejberizs? Légyszi ne cseszd el a szervezeted ilyen fiatalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!