Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 25 évesen 100kg, mi lesz ezután?

25 évesen 100kg, mi lesz ezután?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömről van szó. Nem érdekli a súlya, nem akar vele kezdeni semmit. Jól gondolom, hogy csak továbbra is hízni fog?

2017. aug. 8. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha őt nem zavarja, téged se zavarjon.
2017. aug. 8. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Majd érdekelni fogja, ha cukor miatt lecsapják a lábait, a szíve túlterhelt lesz.
2017. aug. 8. 18:00
 3/6 anonim válasza:
56%

Magasságától függ .

Én 22 évesen 197cm magasságal el vagyok a 90kg-mal . És sokan el se hiszik mivel magas vagyok így el oszlik a súly rendesen .

2017. aug. 8. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Az en egyik ismerosom 22 eves 115 kilo es alig van rajta zsir. (birkozo) Mi lesz igy vele?
2017. aug. 8. 18:52
 5/6 A kérdező kommentje:
180cm körül van. Látványosan zsíros. Melle is csüng, hasán is nagy a zsír. A vérnyomása volt már magas jópárszor. Nyilván nem az én dolgom, nem kell támadni emiatt, csak kár, hogy nem érdekli.
2017. aug. 8. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy nem érdekli? megmondta neked? nem lehet, hogy zavarja, csak nemigen tud ellene tenni? nálunk majdnem egész család túlsúlyos, de bárhogy próbálkozunk, nem megy le semmi kiló...
2017. aug. 8. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!