Miért van? Narancsbőr?
Nem viccelek!!!
Nagyon sokat mozgok!!
25 éves vagyok túl egy szülésen.
52kg vagyok,de izmosabb.
Hetente 2-3x 10km futok.
Valamint minden másnap 100-130 percet tornázok itthon Rékára.Mindent súllyal csinálok ,2-3 l vizet lenyomok magamba.Liszt érzékeny vagyok így kenyér ,tészta semmi.Cukrot még csak hírből sem eszem.
Nagyon jó lett az alakom DE!!!!!
A mocsok narancsbőrrel nem bírok!!!!!!!!!!
Teljesen kikészít,amit kőkemény munkával elértem nem tudom élvezni emiatt!!!
Szaunára és masszázsra nincs anyagi keretem,de a férjem redszeresen át szokta maszírozni nekem.Próbáltam már fahéjolaj,tekercs,dörzsi ,váltó zuhany stb de semmi!!!
Persze sokat javult de ennyi nem tovább!! A combom külső részén illetve a fenekem alatt van.És utálom!!!
Miért van?? Mit csinálok rosszul?? Mit tehetnék még???????
Nem értem tiszta izom már mindenem és mégis!!!!!!!!!!!!
Annyira elkeserít.:((((((((((((((((((((
Köszönöm aki válaszol.
Nekem volt régen narancsbőröm, pedig akkoriban sokat mozogtam, rengeteget bringáztam.
Aztán egy betegség miatt, azt mondták, hogy fogyóznom kell, csak akkor fog elmúlni, és akkor kénytelen voltam.
Nem ehettem fehér kenyeret, rostos gyümölcsöket, hüvelyes zöldségeket, krumplit, édességet, tojást, tejet, tejfölt sem.
Szal alig maradt valami amit ehetek. Pl Maradt a hús, vagy hal rizzsel, paradicsom, uborka, banán, graham liszből csináltam pogácsákat, barnarizst ettem natúr joghurttal, vagy vízben főtt kukorica darát prézlibe és azt joghurttal és mazsolával. Hát ilyen érdekes kajákat ettem.
Így fogyóztam fél évig, közben emiatt rossz kedvem volt minden nap, hogy pl nem ehetek semmit ami jó, és főleg az édesség hiányzott.
De hát pl csirke húst azt ettem kilószámra.
Így lefogytam vagy 10 kilót, és a nanrancsbőröm is teljesen eltűnt a fenekemről és a combomról is.
Hja és közben leszoktam a bringázásról, már szinte nem mozgok semmit sem, és már nem is fogyózok, de valahogy mégsem hízok vissza, talán ha 3 kilót híztam azóta. No meg a narancsbőröm se jött vissza.
Most hogy konkrétan mi volt az akkor ami miatt eltünt, azt nem tudom, én simán csak a fogyókúrára tudok tippelni.
Régen pedig annyira zavart a narancsbőröm, hogy egyszer body boltban vettem egy krémet ami narancsbőr ellen való volt, azt rákentem a lábamra (és a kezemre is). A lábamon ott nem csinált semmit, de kezem az kiszáradt és ráncos lett, és egy hónapig tartott mire helyrejött rajta a bőr.
Szóval az ilyen krémet azt nem ajánlom semmiféleképp.
Szal én betegség miatt fogyóztam, hát semmi mást nem tudok mondani csak a fogyókúrát, mert én szerintem nekem attól múlt el a naracsbőrőm is, csak nyilván vékonyabb is lettem.
Hát én nem pont ezeket ettem, de neten ezt a diétát találtam róla
(itt ugyan azt írják, hogy lehet krumplit is enni, hát de én pl azt nem ettem egyáltalán, semmilyen formában)
(előző vagyok)
és lisztet sem ettem, de úgy látom ebben a diétában megengedik, pedig nekem a betegség miatt nem lehetett, mert pl rossz esetben kihánytam a fehér lisztből levő kenyeret is úgy ahogy volt :)
Szia nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszodat!Sajnálom a betegséged.
Kipróbálom a diétát,bár én fehér lisztet glutén érzékenység miatt amúgy sem ehetek.
Csak saját tapasztalatomat írom le,nekem ez vált be:
Én hetente 5x aerobicozom....sajnos a narancsbőr nekem sem ment le csupán ettől.
Viszont mióta mellette torna közben használok Oliva hot gélt azóta már alig maradt rajtam narancsbőr és ezt mindenki észrevette. Én is szkeptikus voltam,de nekem tényleg bevált.
1150 Ft-ért vettem és 500 ml-nagyon sokáig elég.
Mivel Te is rendszeresen mozogsz szerintem megér egy próbát :)
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!