Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyenkor is kell diéta?

Ilyenkor is kell diéta?

Figyelt kérdés

Szóval nincs igazából súlyfeleslegem (168 cm, 57 kg, nő) viszont soha életemben nem sportoltam semmit. De tényleg.

Kicsit zsíros vagyok, szeretnék alakítani a testemen.

Évek óta tartom ezt a súlyt, tehát nem hízok ettől az étkezéstől.

Tehát ha most elkezdek sportolni csak annak lesz látszata? pl tornázás egy héten 4-5ször.

2017. aug. 7. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez függ néhány dologtól. Ha amúgy nem vagy hízós típus, és nincs is nagyon rajtad felesleg, tök sokat számít, hogy elkezdesz a semmi után 4-5x mozogni egy héten. Biztos látszódna (mondjuk 1 hónap után) az alakodon.

Viszont ha amúgy nem étkezel normálisan... vagy nagyjából normálisan, hanem szemetet eszel, kevés fehérjével... akkor lehet nem úgy fog alakulni az alakod, mint egy egészséges étrenddel. (szóval nem árt ha alapból nem csak kakaós csigán meg krumplis tésztán élsz, és eszel zöldséget, gyümölcsöt, lassan felszívódó szénhidrátokat, húst, halat, és kerülöd a cukros és zsíros cuccokat.):)

2017. aug. 7. 19:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát alapból kerülöm ezeket a kajákat. Nem mondom hogy 100 százalékosan. Heti 4-5ször eszem esetleg olyat amit nem kéne.

Üditőt sosem iszom. Csak vizet, teát. Péksütit talán naponta mostanában. Azokat leváltom.

2017. aug. 7. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem amúgy simán megpróbálhatod egyelőre ahogy most eszel, max picit figyelsz jobban, aztán meglátod.:)

Azért kicsit irigyellek, hogy nulla sporttal is tudod tartani a súlyod.:D

2017. aug. 7. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha diétának számít az egészséges étkezés, akkor neked is szükséged van rá. Ha izmosítani szeretnél, ahhoz szükséges a fehérje is, ezért arra figyelj.
2017. aug. 8. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:
szerintem alapvetően egészségesen étkezem. persze néha becsúszik sütemény vagy csoki. ennyi. tésztát iszonyú ritkán eszem. megpróbálom ezeket is minimalizálni
2017. aug. 8. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!