Lassan kezdődik a suli, ilyenkor mit lehet enni?
Figyelt kérdés
Ugye iskolába kb 3-4-5-is ott vagyok néha és nem szeretnék kenyeret vinni mivel az nagyon hizlal nem tudom mi legyen hogy esetleg mit tudnék vinni ami nem romlik meg meg ilyesmi.. ://2012. aug. 12. 20:26
1/5 anonim válasza:
puffasztott búza, abonett, barna kenyér.
2/5 anonim válasza:
DE vihetsz gyümölcsöt is, például a banán az egyik legtöbb energiát adó gyümi :)
3/5 anonim válasza:
gyümölcssaláta, vagy bármilyen más saláta, előre elkészített étel mi hidegen is jó, pl rízs, grillezett csirkemellel(nekem ez volt az egyik kedvencem:))
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi biztos ki fogom próbálni!! :D
2012. aug. 12. 21:40
5/5 anonim válasza:
túró, joghurt, kefír, zöldségek, mozzarella sajtgolyók, müzliszelet van cukormentes is, pufirizs, főtt tojás, párolt csmell, rizs, köles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!