Miért kezdődik minden elölről ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az antibiotikumoktól kb fél éve gombás lettem. Kezeltem is, elmúlt, viszont minden havi elött kezd viszketni és szúrni. Akkor újra bekenem és el is múlik másnapra. Mi lehet ennek az oka?2011. szept. 14. 19:54
1/3 anonim válasza:
A gombakenőcs csak a tünetre van, a betegséget nem mulasztja el. Meggyógyulni csak akkor fogsz, ha az orvos felír tablettát vagy hüvelykúpot.
2/3 anonim válasza:
Bár azt nem tudom, hogy élsz-e szexuális életet, mert ha igen, és a partnered nem lett kezelve, akkor ő fertőz valószínűleg vissza (amennyiben te nem csak krémmel kezelted magad)
3/3 A kérdező kommentje:
nem, nincs kitől újrafertőződjek..Gyógyszerrel a legelején voltam kezelve, mostmár csak krémmel és növényi eretedű kúppal kezelem. Elmúlik röktön, csak nem értem, hogy miért pont ilyenkor tér vissza úrja és újra.
2011. szept. 15. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!