Mi a véleményetek a fehérje dietarol?
Jééézusom...
normálisan étkezz, mint szoktál, csak a bevitt kalóriát korlátozd.
17 évesen észnél kell lenni, mert növésben vagy.
Neked pont elegendő a heti 30 deka fogyás(fél éven belül eléred, amit szerettél volna)
szóval írd minden bevitt ételnek a kalóriatartalmát, és súlyát.
Napi 1700 kcal pont elég.
Neked még nem kell mindenféle hókuszpókusz, csak kevesebbet kell összességében enned.
ez ilyen egyszerű
A diéta az más(ra jó)
Én is 17 éves vagyok, már 4 évé figyelek az étkezésemre és a mozgásra (tavaly abba kellett hagynon a táncolást és soha nem voltam elhízva,de ilyenkor kell megelőzni a túlsúlyból adódó betegségeket)
A fehérje diéta nem rossz,de nem csak az a lényeg. Pl fehérjét mozgás előtt ne fogyassz,mert energiát nyer el,inkább lassan felszívódó szénhidrátot.
Alapjában én az update MÓDSZER (nem ételek amiket a boltban veszel,de néha azt is szoktam) szerint élek. Mindjárt belinkelem a volt kódtábláját,ami könnyen tartható hosszútávon és nem kell lemondanod semmiről. Leginkább az egyes kódú ételeket fogyasztom egész nap. Általában csirkét, túrót, tojást,zöldségeket,chia pudingot fogyasztok és magvakat (lenmagot pl).Gyümölcsöt a délelőtti órákban. Egy próbát megér,írhatsz üzenetet is nyugodtan :)
Koplalni sosem jó, a fehérje mellé nem kevés szénhidrát vagy zsír is kell.
Hosszútávon különösen rossz ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!