Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az alábbi fogyókúra megfelelő...

Az alábbi fogyókúra megfelelő 4 kiló leadásához?

Figyelt kérdés

Reggeli előtt 20 perc jóga

Reggeli zabkása

Tízórai chia nag

Ebéd gabona/álgabona köret hússal

Ebéd után 2 órával 7 perc hullahopp karika, 15 perc fitt labdázás, 7 perc hullahopp karika

Torna után 1 órával uzsonna

Uzsonna abonett/pászka, stb. Sajttal, sonkával, koktélparadicsommal

Uzsonna után 2 órával fél óra futás (amit 2 hónap alatt szeretnék elérni egyébként, találtam egy edzéstervet, álítólag sok embert segített. A kezdetekben a sétálós/pihenős napokon még bicikliznék is 15-30 percet)

Vacsora rögtön utána tojás zöldséggel, teljes kiörlésű kenyérrel

Tápérték: 1600 kcal, 80 g fehérje, 60 g zsír, 180 g szénhidrát

Vagy kicsit több fehérje, kevesebb zsír

Előre is köszönöm a segítségeteket(;

2017. aug. 6. 06:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hú, ez nagyon gáz...elnézést kérek, hogy elírtam a neved Geesix:/
2017. aug. 7. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugyan, semmi gond :)

Nem gondolom, hogy anorexiás vagy, csak önmagában ez a tendencia zavar, hogy manapság már annyira külsőséges a világ, hogy a fiatalok értékrendje teljesen eltorzul. Ugye a netezés révén mégtöbb olyan inger ér titeket, hogy így meg úgy kéne kinézni, meg más ennyivel vékonyabb, stb. Pedig nem kellene ezzel foglalkozni 14 évesen. Még fejlődő szervezet vagy. Simán lehet, hogy mire felnősz, teljesen megváltozik a testalkatod. Én sem vagyok túl öreg, de amikor én 14 éves voltam, a lányok még nem ilyenekkel foglalkoztak, hogy milyen a csípő-derék arányuk. Csak manapság a csapból is ez folyik, és olyanokat is beszippant ez az őrület, akiket nem kellene.

Amúgy nagyon becsülendő és szép dolog, hogy ilyen tudatosan, profin összeállítottad az étrendet, edzéstervet. Ezzel semmi gond nincs. Sőt, követendő példa. Csak az lenne jó, ha ezt a tudatos táplálkozást és sportot a mozgás öröméért és az egészségért csinálnád, nem pedig azért, hogy jobban nézz ki. A jobb külső az csak egy kellemes mellékhatása az egészséges életmódnak, nem pedig célja.

Egyébként biztos te is tudod, de nem létezik lokális zsírégetés, tehát ha fogysz valamitől, akkor mindenhonnan fogysz. Épp ezért a bringázástól fog fogyni a hasad is tutira. Amit még lehet tenni, amit írtam is, hogy izmosodj kicsit, mert az izomzat adja meg alapvetően a test formáját. 15 perc fittlabdázás szerintem az erősítéshez kevés, tegyél bele több törzsizomzatos és hasizmos gyakorlatot, hogy formálódjon az a részed, ha azzal vagy elégedetlen.

2017. aug. 8. 09:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves Geesix!

Ismét rengeteget segítettél(:

Nem azért szeretném csinálni, hogy csinos legyen, hanem hogy tisztább legyen a lelkem, és 100%-ig egészséges legyek. Mert sajnos voltak depressziós időszakaim a külsőm miatt. Nagyon szégyellem magam, de vannak időszakaim, amikor felzabálom magam. Most ismét 56 kg vagyok, és mivel jön a nyaralás, szerintem felmegy 61-ig is): ami már tényleg túlsúly:/ Ráadásul nyaralás után rögtön nem kezdhetek bele ebbe az étrendbe, mert rá 2 hétre esküvőre megyünk, és szeretném a fokozatosságot is belevezetni. Ezért az esküvőig a következő étrendem lenne: 1800 kcal, 110 g fehérje, 60 g zsír, 180 g ch. Összeírtam az étrendet, az 1600 kcalos pedig így jött ki: 1600 kcal, 100 g fehérje, 60 g zsír, 160 g ch. Azt kérdezném, hogy ez így is jó-e? És okos döntés ezt a fokozatosságot belevezetni, vagy az esküvőt beleszámítva rögtön kezdjek bele az 1600 kcalba?

Ui.: találtam futótársat(:

2017. aug. 8. 16:46
 14/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen magas vagy és hány kiló. Ha valaki 155 centi magas, annak sok az az 1600.
2017. aug. 11. 00:27
 15/15 anonim válasza:
Én kb 1300-at eszem, mert nem mozgok és alacsony vagyok. Amit ajánlanék, az a súlyemelés. Lehet, hogy először pasisnak hangzik és ne ijedj meg, nem fosz úgy kinézni tőle, mint egy testépítő :D Ha végzel egy edzéssel, a testnek több idő regenerálódni és több ideig lesz izomlázad, de gyorsabban tudsz izmot építeni.
2017. aug. 11. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!