Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fontos! Kérlek titeket nézzete...

Fontos! Kérlek titeket nézzetek be?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Súlytartó kérdéseim lennének. Hány kalóriát kéne ennem naponta, hogy megmaradjon a súlyom? (nem eszem és iszom cukros dolgokat egyáltalán se fehér liszteset, se semmi édesség, rágcsálnivaló, fagyi).

18 vagyok, 183 cm 65 kg körül, napi legalább 40-45 perc intenziv biciklizés+20 perc intenziv séta (de lehet hamarosan heti 4x1,5 óra foci is mellé jön). És még egy kérdés lenne: ha ma sokat ettem ebédre (rengeteget, több mint 2 tányérral) de azóta ment 10x a hasam (:$) akkor az kijött teljesen? Pótoljam a kaját, hogy ne fogyjak?

2010. máj. 23. 16:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
akkor többet kéne ennem? biztos nem hízom? azért fogom vissza magam délután, mert ebédre jó sokat eszem. mondjuk vacsora pár gramm turó meg paradicsom szokott lenni... sőt ha sokat eszem ebédre akkor utána már semmi. mondjuk ebédre se eszem se tésztát se semmi zsírosat, inkább sok olyat, amiről tudom, hogy nem hízlal (mondjuk rizsből simán bevágtam ma is két tányérnyit)
2010. máj. 25. 16:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Nézd vannak általános szabályszerűségek, de azért azt egyedileg te tudod magadon mérni/nézni, hogy hízol vagy fogysz-e.

Én úgy gondolom, hogy ennyi mozgása mellett többet kéne enned.Ha elkezdesz hízni akkor még mindig visszafoghatod az evést.

Az meg hogy csak délben eszel és utána semmit az nagyon ne jó. Még a fogyókúrázóknak is azt mondják hogy napi 5ször csak keveset.Ennek az a trükkje, hogy ha rááll a szervezeted arra, hogy mindig kap kaját akkor az elfogyasztott tápanyagokat nem kezdi el raktározni "nehezebb időkre". Viszont ha napi 2 szer eszel a tested a köztes időben "éhezik" tehát amit megeszel abból próbál minél többet elraktározni mégpedig zsír formájában.

Nagyon sok olyan étel van amit délután is fogyaszthatsz. Gyümölcsök, zöldségek, saláták, yoghurt, kefir pirítóssal...stb.

2010. máj. 25. 22:17
 13/13 A kérdező kommentje:
aha köszi... akkor megpróbálom.
2010. máj. 26. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!