Kik ők? Bocsánat, hogy 2 kérdést teszek fel! Kérlek nézzétek el!
1.Az Egri csillagokban mi Cecey keresztneve?
2.A II. részben /Oda Buda!/, ki az a János király aki meghalt és van egy csecsemője?
1. értelmes??? az életemet is meguntam mire elolvastam. pedig ez előtt mindig jók voltak a kötelezők.
a választ nem tudom.. de amúgy tényleg olvasd el. ha olvasónaplót kell csinálnod akkor meg főleg. nagyon sz@r, figyelmeztetlek, de ess túl rajta inkább..
Köszi,de a másodikat senki sem tudja?
Amúgy Vicuskáról tudok az apja keresztnevét nem tom
Szarnak nem szar, de az élményt megmérgezte hogy "kötelező" volt. Utáltam a kötelezőket főleg a Gulivert...
De igen, a kötelezőket el kell olvasni, legalábbis néhányat mindenképpen. ez ebbe tartozik. Én a Kőszívűt szerettem, később nekünk volt a sorstalanság is, de szerencsére azelőtt elolvastam minthogy felreppent akár csak a szóbeszéd is így azt viszonylag élveztem, bár nem a szívem csücske.
Ha én választhatnék hogy mik legyenek a kötelezők K. Vonaggut Macskabölcsője biztos benne lenne abból többet lehet tanulni a huszadik századi irodalomról ... ejnye mi el se jutottunk a 20. sz-ig a tanár elszarta az időt :-D Még jó hogy nem azt húztam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!